Aktywne Wpisy
mickpl +599
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Njal +140
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
wołam #windowsphone #ios może chłopaki z #android coś zaproponują więc też wołam
#cokupic #jakiwybracsmartfon #smartfon
@gkpl: I to jest właśnie dobra wiadomość, bo ograniczenia i limity nie interesują mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MatekGagatek: Rozważałem, ale ponoć to sprzęt dla geeków, co to lubią romy, kernele i inne takie zmieniać, ja pewnie nawet roota nie zrobię...
@adriank1410: Ok, więc najważniejsze: ile trzyma bateria, czy są jakieś dobre nawigacje na iPhone (do lumii dostaję here drive+, którego androidowej wersji używam teraz i jest znakomity) i czy w ogóle warto to jeszcze kupić? Bo kurde, ciut staro wygląda specyfikacja ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@klik: Tu się nie zgodzę, może i tanie
Dodatkowo z tego co słyszałem, to na używanych iP mogą być jaja z aktywacją iCloudu.