Wpis z mikrobloga

Kręci się gównoburza na głównej, jak zwykle temat #rozowepaski

Cóż ja mogę skromny spawaczyna powiedzieć na ten temat?

32lvl od 82r na świecie i gówno wiem o życiu, nic mi się nie udało tak jak adasiowi miałczyńskiemu.

A zatem uczę w pracy młodszych od siebie brytoli, co mam na myśli pisząc młodszych? 26 lat i trójka dzieci, rozmawiam z nowo zatrudnionymi specami lvl 45 i oni mi opowiadają jak to biorą dejof żeby spotkać się z całym przedszkolem wnuczków.

Myślę sobie ale #przegryw jestem o wiele młodsi ode mnie mają conajmniej trójkę dzieci, kilka lat starsi są dziadkami. Każdy ma nie mniej niż dwa auta i motocykl albo łódź.

(...)

Suq? Znowu masz nowy telefon?

Jaki tam nowy? Obudowe kupiłem bo ostatnia mi się spaliła.

To iphone?

No.

Ile zapłaciłeś?

700 bo 64

- ty to jesteś milioner! Jak ty to robisz fuck?

Ale zaraz co robie? Przecież zarabiamy tyle samo!

Po prostu nie kupuje domów na raty, nie robie dzieci itp.

No a wiesz ja mam trójkę (26lvl) dom dwa auta, żona nie pracuje i musze #!$%@?ć żeby zjeść mięso na obiad...

#truestory

#pstoprawda

Więc mate, buddy (my friend)

Zarabiasz 1/4 tego co ja z grubsza, nie jesteś w stanie kupić sobie tego co ja.

I teraz o co kaman.

Jestem sam bo mi się nie udało, częściowo.

Od czasów nastoletnich #tfwnogf nie miałem zamiaru brać ślubu albo mieć dzieci. Poroniona decyzja w stylu nie jem mięsa, ale:

Często spotykam ludzi, którym się udało:

Mam firme, rodzine, kochane dzieci i wszystko git ale chciałbym to #!$%@?ąć i wyjechać w bieszczady.

O co chcę was zapytać? O co kaman w życiu? O wolność? Czy rodzine?

Naszło mnie bo znowu gównoburza o dziwki na głównej i te przyszłe żony głupoty wypisują.

Warto poświęcić życie dla kredytu i niepewnej kobiety? A jeśli dla pewnej to jaka to jest pewna?

#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #dzieci #fucklogic

Ludzie którzy osiągnęli to do czego ja dążę żałują tego z biegiem lat a zazdroszczą mi wolności -> a wszyscy jesteśmy nieszczęśliwi.
Pobierz S.....Q - ! Net mi zdechł ale się postaram po gprs
SPOILER

Kręci się gównoburza n...
źródło: comment_Dl4nRIdZlNd4exFXTPS0rdXXWJlsdpJ8.jpg
  • 46
@lukasyyyy: jeśli się nie przepoczwarzy w Grażynę a będzie o siebie dbać będąc jednocześnie chociaż trochę ogarniętą (a nie #!$%@?ętą) nie ma się o co martwić- znam takie. Znam też historie 40stek wychodzących za mąż z miłości. Jeśli dziewczyna ma nawet 22 i zaczyna mutować w #!$%@?ętą, głupią, wymagającą bóg wie czego manipulatorkę to niech ma do siebie pretensje a nie do świata. To samo się zresztą tyczy facetów, których mamy
@fajny_login: nie sądze...każdy facet obojętnie od wieku woli młode ciało 20latki niż zadbaną 40latkę, biologi się nie oszuka. Pewnie dlatego tak kobiety gonią szybko by zakładać rodzinę bo potem już nie mogą nie tylko być matkami ale i ładnymi.