Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +76
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
dariusz44 +1062
#bekazpisu #wybory #oswiadczenie
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Kręci się gównoburza na głównej, jak zwykle temat #rozowepaski
Cóż ja mogę skromny spawaczyna powiedzieć na ten temat?
32lvl od 82r na świecie i gówno wiem o życiu, nic mi się nie udało tak jak adasiowi miałczyńskiemu.
A zatem uczę w pracy młodszych od siebie brytoli, co mam na myśli pisząc młodszych? 26 lat i trójka dzieci, rozmawiam z nowo zatrudnionymi specami lvl 45 i oni mi opowiadają jak to biorą dejof żeby spotkać się z całym przedszkolem wnuczków.
Myślę sobie ale #przegryw jestem o wiele młodsi ode mnie mają conajmniej trójkę dzieci, kilka lat starsi są dziadkami. Każdy ma nie mniej niż dwa auta i motocykl albo łódź.
(...)
Suq? Znowu masz nowy telefon?
Jaki tam nowy? Obudowe kupiłem bo ostatnia mi się spaliła.
To iphone?
No.
Ile zapłaciłeś?
700 bo 64
- ty to jesteś milioner! Jak ty to robisz fuck?
Ale zaraz co robie? Przecież zarabiamy tyle samo!
Po prostu nie kupuje domów na raty, nie robie dzieci itp.
No a wiesz ja mam trójkę (26lvl) dom dwa auta, żona nie pracuje i musze #!$%@?ć żeby zjeść mięso na obiad...
#truestory
#pstoprawda
Więc mate, buddy (my friend)
Zarabiasz 1/4 tego co ja z grubsza, nie jesteś w stanie kupić sobie tego co ja.
I teraz o co kaman.
Jestem sam bo mi się nie udało, częściowo.
Od czasów nastoletnich #tfwnogf nie miałem zamiaru brać ślubu albo mieć dzieci. Poroniona decyzja w stylu nie jem mięsa, ale:
Często spotykam ludzi, którym się udało:
Mam firme, rodzine, kochane dzieci i wszystko git ale chciałbym to #!$%@?ąć i wyjechać w bieszczady.
O co chcę was zapytać? O co kaman w życiu? O wolność? Czy rodzine?
Naszło mnie bo znowu gównoburza o dziwki na głównej i te przyszłe żony głupoty wypisują.
Warto poświęcić życie dla kredytu i niepewnej kobiety? A jeśli dla pewnej to jaka to jest pewna?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #dzieci #fucklogic
Ludzie którzy osiągnęli to do czego ja dążę żałują tego z biegiem lat a zazdroszczą mi wolności -> a wszyscy jesteśmy nieszczęśliwi.