Wpis z mikrobloga

Hej Hej Miraski

W końcu po 3 próbach zakupu udało mi się zamówić porządną "replike" zegarka diesel dz7257 :)

( 2 razy kitajce mnie zrobiły w bambuko i po miesiącu przyznali bez bicia full refund)

Znalazłem promocje na 11.11 u jakiegoś "początkującego" ( po prostu po czasie banują takich dobrych sprzedawców z dobrymi p--------i) chińczyka z feedbackiem wtedy 120+ i zaryzykowałem, do 3 razy sztuka kur*o . Polecam sprzedawce ponieważ mimo małego feedbacku ma bardzo dobre opinie i zdjęcia kupujących, pozatym widziałem Paru Mirków wrzucało niedawno zegarki od niego i byli zadowoleni więc polecam z całego serca bo to chyba najlepszy zakup z 1k pozostałych serio.

http://www.aliexpress.com/store/1294766

Pierwszy raz na cn22 zobaczyłem pieczątkie priority w nl poście, po pojawieniu się w Amsterdamie wleciał do mnie w dwa dni więc chyba taki priorytet działa ( ͡° ͜ʖ ͡°), na paczce zaznaczone other value 10$ i co najśmieszniejsze dz7257 :D pudełko pokaźne więc mogło być gorąco, na szczęście omineło mnie to, a propo tego chciałem obalić mit giftu oraz wartości w cn22 bo celnicy nie muły swoje rozumy mają, gorzej z chęciami:)

Za zegarek wydałem 70$, niestety zdjęcia nie oddają jego zajebistości w 100%, przez to że ciężko z czasem u mnie,żeby zrobić zdjęcie w dziennym świetle, jakby ktoś był chętny to podeśle w poniedziałek. Myślałem że jest po prostu dziobany z fabryki, lecz niestety jest jedna różnica mianowicie czcionka na datowniku tu jest w kolorze czarnym na żółtym tle, w oryginale na odwrót. Ale nic to, porównałem dzisiaj w swissie i jest praktycznie taki sam, sprzedawca nawet się nie zoorientował że to podróbka bo wykonany jest z tych samych materiałów, wszystkie wskazówki działają tylko ten datownik ale nic to zbieram na oryginał jeszcze 800 pln zostało( ͡° ͜ʖ ͡°) mimo to, to najlepszy zakup na alie jaki do tej pory dokonałem. Sorry za długość wpisu ale nie mogę dojść do siebie przez jego zajebistość :D Nie to żebym nie miał nigdy oryginalnego zegarka bo oddałem ostatnio do serwisu swojego przyjaciela fossila jr1252 na wymianne szkiełka i ramki ( 500zł ;/) jak i takiego diesla za 15 $ z alie też miałem ale jemu do tego brakuję baaardzo baaaardzo. Zegarek raczej nie dla suchoklatesa bo imo duży ale do suchoklatesa mi daleko macie na porównaniu zdjęcie z g shockiem też z alie za 12$ ( do pracy sobie kupiłem bo oryginalnego fossila zbiłem w niej bardzo )

Tutaj macie fotki, jak ktoś będzie chętny to postaram się mu jutro w dzień zrobić ostre może oddadzą trochę jego zajebistość :D http://imgur.com/a/RZj76

#pokazzakupy #aliexpress #zegarki #watchboners bo curreny z naklejonymi wskazówkami też Wam spamują :D
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xylorinn: http://www.aliexpress.com/item/New-G-box-classic-sports-wristwatch-relogio-reloj-de-pulsera-GMT-dual-display-military-army-watch/1946236346.html zalezy co oczekujesz od slow prawilny g shock ja swoj kupilem dla siebie do roboty w ktorej czasem brudze sie i kurze jakosc nie jest zla wskazowki dzialaja

@wonzki: jakie funkcje ma ten G-Shock? Z tych działających :D

Idź kup zegarek marki zegarek. Za 200 złotych można kupić fajnego japońskiego kwarca albo dobrze zadbanego ruskiego mechanika - a niektóre są fajne. Za kilka stów masz ciekawego
  • Odpowiedz
@xylorinn: dzięki. A powiedz, który masz kolor? Bo z tego co widze, np ten drugi z rzędu - cały czarny - wyświetla godziny w taki sposób, że zapala cały ekran, a wygasza tylko te pola z godziną, tak? Pewnie kilkukrotnie krócej trzyma bateria na takim rozwiązaniu.
  • Odpowiedz