Aktywne Wpisy

Negaigoto +215
Mirki i Mirabelki. Taka jest afera. Zarządcą stwierdził, że świetnym pomysłem jest ustawienie kosza na śmieci tuż przed grobem mojego Taty, bo starsi Parafianie domagali się większej ilości mniejszych śmietników. Czy ktoś pytał mnie o zdanie? Nie. Czemu w takim razie nie ustawili tego śmietnika przed grobem osoby, która tak tego potrzebuje?
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
źródło: 1000032560
Pobierz
JimLahey88 +98
źródło: 1761502518423747912
Pobierz

Ziomeczki
http://www.amazon.com/Makita-XPH012-Lithium-Ion-Cordless-Driver-Drill/dp/B00N9ULIAE?t=slickdeals&tag=slickdeals&ascsubtag=e121d563283e42a2bebd8491df0856bf
Mam sklep narzedziowy i uwierzcie mi, że ten deal to zyła złota. Spokojnie w Polandzie można 300 zł dorzucić na sztuce i bedzie schodzi jak swieże bułęczki. Mam nawety rynek zbytu gdzie pogonił by to w jedend zien. Jak to zakupic do Polandu w najprostszy sposób ? Pokazuje mi, że wysyłka do Polski niemożliwa.
Wział bym sporo sztuk. Za pomoc na pewno się zrewanżuje jakims zestawem wiertełek :+)
#amazon
@Ujemny:
Tylko ze nikt nie kupuje takich drogich narzedzi oprocz jakis firm
@Ujemny: zostały dwie sztuki w tej cenie ;)