Aktywne Wpisy

SirPoopyTail +235
Cześć, potrzebuję ekspresowo zebrać odpowiedzi do mojej ankiety do pracy magisterskiej. Z tej okazji robię #rozdajo
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.

drakonia +242
Mirasy, wracam do Was z trzecią częścią sagi o oszustwie na OLX w sprawie odkurzacza. W razie potrzeby: link do pierwszej i link do drugiej części
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,

taka sprawa, zainstalowałem na komputerze FreeSSHd. Skonfigurowałem go tak że mogą zalogować się tylko trzy osoby. Do łączenia się z nim używam putty.
Problem jest dość dziwny, a polega on na tym że gdy połączone są dwie osoby (na różnych użytkownikach) z serwerem to gdy ja piszę coś w linii komend to drugiej osobie rusza się kursor (jakbym w jego konsoli dodwał spacje) i po chwili wraca na swoje miejsce... jak usunąć taki efekt?
Druga sprawa to jak w puttym pod windows pozbyć się takiego problemu:
- po maksymalizacji okna widać tylko pierwsze 25 linijek, jeżeli dodam następne (np. poprze naciskanie entera) tekst nie poleci na sam dół okna tylko zatrzyma się do połowy (do tych 25 linijek) i dalej ani drgnie (będzie się prewijać)