Wpis z mikrobloga

@LostHighway: ale mi się kojarzą ss hitlerowskie szaleńcze ekscesy z tym zespołem , ciekawe jakie biografie mają ludzie z tej ekipy , pewnie każdego z nich dziadek czy tam ojciec był w ss , biografia jakaś ciekawa? , coś opowiesz ?
  • Odpowiedz
@SynuZMagazynu: Jakieś powiązania z Wermachtem w rodzinie pewnie maja, bo trudno znaleźć Niemca kto nie miał w rodzinie żołnierza ichniej jednostki. Sam R+ brzydzi się faszyzmem, hitleryzmem we wszelakiej formie. Kiedyś zrobili im rabanu bo w teledysku do "Stripped" uzyli fragmentu "Olympia" faszystowskiego filmu, poza tym wielokrotnie w wywiadach wyjaśniali sens swojej muzyki a na podsumowanie tego nagrali utwór "Links", w którym oświadczają że są lewakami.
  • Odpowiedz
@qnebra: Myślę że wytwórnia dała im popalić. Patrz na Made in Germany, nie wydawali by tego ale że w kontrakcie z Universal było zawarte że mają to wydać, to naciskali ich i musieli. Tutaj zobaczyli że mogą poniekąd zarobić i też nacisnęli managment. Myślę że Rysiek miał sporo do powiedzenia, Emigrate jest na spotify. Też się dziwiłem, bo nawet jak koncerty festiwalowe w pełni nagrane są (yoda approves), to i
  • Odpowiedz
@vagner: zaczekamy na DVD koncertowe, bo bądź co bądź ich koncerty mają jedną dobrą cechę. Bardzo przyjemnie ogląda się je na ekranie, niczym dobry film.
  • Odpowiedz
@qnebra: Tylko niech to nie wygląda jak te WH z Montrealu/Nowego Jorku, zmontowane może i dobrze ale ten dzwięk jakiś za czysty i sztuczny, tam ma być charczenie Tilla, mocne naciskanie na struny i charakterystyczne "piip" jak przy Sonne.
  • Odpowiedz
@vagner: na nagraniach TV z Wacken i Hurricane jest taki dźwięk jak trzeba. Może Akerlund zmontuje coś porządnego, a dźwiękowcy nie zapomną o soczystym brzmieniu.
  • Odpowiedz