#webdev #wordpress na hostingu jest jeden wordpress (zainstalowany na folderze glownym), w folderze obok jest zainstalowany drugi z osobna baza itp itd. Przejsc na strone mozna wpisujac domena.pl/nazwafolderu. Jak przekierowac domene na ten folder zeby zachowac strukture strony (tzn podstrony itp) i nie korzystac z jakis ramek itp?
edit: Domena jest na AZ, a hosting rowniez AZ ale osobne konto
@zwinnypalec: A nie jest przypadkiem tylko do tego żeby zmienic folder z ktorego ma sie odpalic storna? Mi chodzilo o to ze mam domene nr 1, nazwijmy ja xxxxx.pl i domene nr 2 - yyyyyy.pl. Mam hosting gdzie w public_html jest jeden wordpress (nazwijmy go wordpress 1), a w podfolderze jest drugi(wordpress 2). Chciałbym żeby xxxx.pl bylo podpiete do tego wordpress 1 (czyli tak jak jest teraz, bo to byl
@cordant: :D w panelu swojego usługodawcy nie możesz dodać nowej domeny do hostingu? Wówczas tworzy się odpowiednia struktura na serwerze, gdzie możesz przenieść pliki.
@zwinnypalec: dodalem domene z instniejacym folderem do hostingu, ustawilem ja w panelu domeny, dziala strona glowana, ale jak wchodze w jakis post to adres zmienia sie na xxx.pl/nazwafolderu/?page_id=2 - to juz w wordpressie ustawie podajac tam faktyczna domene?
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
Kryste panie dobra robota @m__b chomiki zamarzly i sie serwer wydupcyl a po za tym to aplikacja mobilna wyglada jak gowno i nie tylko tak wyglada ale i jest gowniana
edit: Domena jest na AZ, a hosting rowniez AZ ale osobne konto
Bity rób.
RewriteEngine On
RewriteBase