Wpis z mikrobloga

Plusuje każdy, którego też wkurzają laski MUSZĄCE opowiadać pół swojego życia na cały regulator w autobusie...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@heheszka: Ostatnio nie wytrzymałam, kiedy jakaś głupia baba darła pysk na cały tramwaj. Rozmawiam ze swoim #niebieskipasek przez tel, a że jestem kulturalna i mówię jak najciszej, to nic nie słyszę, tak mi baba za plecami jodłuje o dupie marynie. Po tonie głosu oraz contencie dyskusji było czuć #patologiazewsi, więc dostosowałam się do docelowego odbiorcy i powiedziałam do swojego przez telefon "poczekaj chwilę, bo jakaś
  • Odpowiedz
@heheszka: KUUUURWAAA!!! Wczoraj z taką głupią cipą jechałem pociągiem, opowiadała koleżance co tam na uczelni, przeczekałem spokojnie (swoją drogą jak k---a można rozmawiać przez telefon pół godziny?) a gdy skończyłam to powiedziałem że kultura osobista nakazuje wyjść chociaż na korytarz a najlepiej zaczekać aż się wyjdzie z pociągu. Ona zaczęła drzeć się na mnie że sam jestem burak bo nie dam jej pogadać chwilkę po czym prawie się nie rozpłakała
  • Odpowiedz
  • 0
Czekajac na przesiadke w #polskibus czytam Wasze komentarze i mi humor poprawiacie :) Nie bede jednak nasladowac pewnego Wlocha ktory,rozochocony chyba zachowaniem tamtych #rozowepaski przez wieksza czesc drogi smial sie. Glosno. Diabolicznie. Sam do siebie.

#busbaza ?
  • Odpowiedz
@qusqui21: rozmawiałam ciszej niż inni gadali między sobą, zawsze tak robię, bo nie lubię rozmawiać w tramwaju przez tel. I ograniczam rozmowy do minimum
  • Odpowiedz