Wpis z mikrobloga

Beka z Was mireczki podwójna, nie dość, że @Czeski_Szwagier Was strollował, to jeszcze tyle rad dla niego poszło, wszyscy pisali jak to sympatycznie wygląda, a jak jakiś różowy pasek przy kości wrzuci pokażmordkę, to hurr durrrrr schudnij grubasie, idź się schować do piwnicy, bo masz ryj jak multipla ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#beczka
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pieczarrra: Beka z kogo chyba z Ciebie i Szwagra. Człowiek chce pomóc a tu ktoś sobie jaja robi. Potem wielkie narzekanie że żyjemy w kraju znieczulicy i że wszyscy mają siebie w dupie. To jest naprawdę przykre, patrząc na to że wiele osób ma problemy. Tylko weź tu człowieku bądź dla kogoś dobry, poradź jakoś, wesprzyj, a za chwile 'OOO TOPSREK BK Z WAS WYKOPKI ON WAS STROLOFFAŁ'
  • Odpowiedz
@Stafford: A nie uważasz, że bardziej przykre jest zjawisko, że gdy jakiś różowy, który odbiega od, nazwijmy to, "typowych standardów urody", wrzuca swoje zdjęcie, to może liczyć na chmarę obraźliwych słów? Daleko mi do bycia turbofeministką, ale niestety jest to powszechna sprawa.
  • Odpowiedz
@pieczarrra: Ale to jest akurat normalne na wykopie, bo połowa z przebywających tu ludzi to nieudacznicy życiowi którzy mogą swobodnie obrzucać gównem różowe paski i mogą się w ten sposób dowartościować. Jeśli dziewczyna uważa że jest brzydka, to musi się liczyć z tym że jak wstawi swoje zdjęcie to ją zjedzą. Logika i dobra kultura na wykopie? A gdzie tam.
  • Odpowiedz
@pieczarrra: abstrahując od tego czy to troll czy nie, nie widziałem nigdy by jakaś przeciętna laska wrzucałaby tu swoją twarz / sylwetkę z prośbami jak się ogarnąć by wyglądać lepiej. Wszystkie tylko liczą na plusiki.
  • Odpowiedz
No co jak co, nie siedzę tu długo, ale widze mirko to poradnia, specjalizująca się w leczeniu #przegryw i innych stulej z niską samooceną. Z drugiej strony jest rozpaczliwe szukanie atencji w postaci pokazmorde.

Dobrze, że pocisnął tego trola. Podobnie piszą inni na poważnie. Jestem c-----y, nie dotykałem dziewczyny, jestem prawiczkiem, jestem gruba ... a k---a nic z tym nie robią ( ͡° ʖ̯ ͡°) Niech
  • Odpowiedz