Aktywne Wpisy
blinkarA +28
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +37
jakie macie swoje małe marzenie

To jedyna z niewielu sznans, żeby coś realnie zmienić.
Niewiele jest do tego okazji w pseudo-demokracji.
Przekonujcie do tego innych.
Wszystko w waszych rękach.
Na testach wyborczych powinny być jakieś podstawowe testy na inteligencję i świadomość wyborczą, od których zależałaby siła głosu.
Żeby głos ciemniaka, który ledwie umie pisać i liczyć nie był równy głosowi profesora.
Dużo było wpisów nt. Januszy, Grażyn, Sebixów i Karyn, którzy nie mają pojęcia co robią.
Nie dajcie im zrobić z siebie idiotów.
Wasza przyszłość niestety zależy głównie od nich i od tego, kto lepiej ich zmanipuluje tanimi hasełkami i obietnicami.
#4konserwy #neuropa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jeśli się nie zgadzacie - w porządku, piszcie czemu.
g...o obrazki będące spamem usuwam =( .
Odczujcie
W wyborach samorządowych nie głosuje na partie, tylko na osobę z która się zgadzam. Mieszkam we Wrocławiu i będę głosował na babkę z PiSu, mimo że nigdy bym na PiS w parlamentarnych nie zagłosował.
Ta babka jako jedyna ma minimalną szansę na dojście do II tury, a już teraz Dutkiewicz razem z Platformą ma ogromną przewagę w radzie miasta.
W teście wyborczym też wyszło mi knp.
@SynuZMagazynu: mhmm, mhmm ... z przekonaniem wysłuchuje twoich argumentów. Bardzo przekonujące. Cóż, przynajmniej nie jest to śmieszny obrazek, który zajmuje za
We Wrocławiu oddanie głosu na kogokolwiek oprócz Dutkiewicza jest stratą głosu, wszystkie sondaże dają mu jakieś 60% Do rady miasta zagłosuje pewnie na kogoś z KNP, ponieważ dlaczego nie.
Komentarz usunięty przez moderatora