Wpis z mikrobloga

@flager: tak z ciekawości, mogę spytać jakie są główne zarzuty? Mam wrażenie, że po ostatnim patchu bf4 stał się w końcu grywalny i całkiem przyjemny : )
  • Odpowiedz
@ahiPL: ja nie grałem, bo przy okazji darmowego weekendu wkurzyło mnie długie wczytywanie mapy i po prostu wyłączyłem grę. Ale z tego co wiem to problem z długością ładowania mapy jest powszechnie znany.

Do tego dochodzi dziwny tickrate. W BF3 często już jesteś schowany za osłoną, a mimo to dostajesz obrażenia, co mnie osobiście bardzo irytuje. Podobno w BF4 ten problem jest jeszcze poważniejszy.
  • Odpowiedz
@ahiPL: Coś tam czasem pogrywają, ja też zamierzam nawet dzisiaj. Chcę zobaczyć czy po ostatnim patchu się coś zmieniło, bo ostatnio nie zostawiła dobrych wrażeń ;)
  • Odpowiedz
@flager: tak, jeśli chodzi o wczytywanie map to fakt. często zdarza się też, że na koniec rundy przy zmianie mapy gra się wysypuje. Generalnie dysk ssd jest dość potrzebny do komfortowej gry : ) Co do osłon, przyznam, że nie zauważyłem, żeby było gorzej niż w 3ce...

@Navrazz: tutaj z mojej strony mogę się tylko przyczepić do pojazdów przeciwlotniczych, ale na szczęście maja dość mały zasięg naprowadzania, 500m...
  • Odpowiedz