Aktywne Wpisy

mirko_anonim +41
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

wscieklykabanos +905
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz

Przykład na ostatnim zdjęciu. W takich miejscach łatwo natknąć się na bekasy, jedne z bardziej podobających mi się ptaków. Na żywo ten budynek skryty ponuro we mgle robił ciekawe wrażenie.
Co do dziwnych uczuć to jakoś nie ufam krowom. Jak przechodzę obok pastwiska i wszystkie patrzą w moją stronę to cieszę się, że są za ogrodzeniem lub uwiązane :D Za to w krowich plackach można znaleźć wspaniałe żuki, niektóre kolorowe, a nawet rogate o czym też kiedyś zamieszczę wpis :)
#kaszuby #chrzaszczewodne #entomologia #fotografia
źródło: comment_ASjvI0kp4z9uikvaC36nWKJa5KpVq0uH.jpg
Pobierzźródło: comment_AtjvNEIdJen1QFCiZCDypHRlArkCjzqw.jpg
Pobierzźródło: comment_mUQNlORiOYLhn2xFNbvmSbkFzjMNEJTe.jpg
Pobierzźródło: comment_NUKBVFnmkq0obJklp9k0Png3HQHKlzlk.jpg
Pobierz