Aktywne Wpisy

dawid131 +508
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
źródło: 123
Pobierz
enten +291

źródło: comment_6AskId4fvdxSKOLsAjSLsAlryx41mvA5.jpg
PobierzPrzyjęcie na izbę wiąże się z zarejestrowanie tam delikwenta, co nie wyklucza możliwości czasowego przebywania tam bez rejestracji. Zwłaszcza, że Wipler jest posłem i skapnęli się, że ma immunitet, to go nie można było na izbę.
źródło: comment_bC2UeiU63wb9TDLSLvoL3iTQ2G5fMSPV.jpg
Pobierz@stekelenburg2: skoro Wiplera na kolskiej nie było, to przebieg zdarzeń został wykluczony
@Toriko: czyli co? prawaki z TV Republika przekupili dyrektora Izby Wytrzeźwień? dowodu na rejestrację oczywiście nie ma. Wipler był więc zarejestrowany "na bank" .. super dowody.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@stekelenburg2: skoro dyrektor Izby Wytrzeźwień twierdzi że Wiplera w jego placówce nie było, nie istnieje żaden dokument poświadczający, że tam był to mnie ów akt oskarżenia nie przekonuje, pomijając inne bujdy i bzdury w nim zawarte, m.i.n te dotyczące radiostacji, podartych mundurów czy "policjancie leżącym pod Wiplerem" oraz brak informacji o użyciu gazu pieprzowego podczas "interwencji" w stosunku do Szczawińskiego (co widać
@stekelenburg2: Wipler nie poszarpał munduru, nie leżał na policjancie, ani nie uderzył policjantki czego w jakiś specjalny sposób dowodzić nie trzeba, bo dowód jest zawarty w nagraniu, a każdy kto obejrzał nagranie - może się o tym przekonać. nie ma tu żadnego wywodu logicznego, jest zwykła prezentacja faktów, opis