@biczek: nie wiem według jakiego z-------o schematu działa ten shadowban. teraz dodawanie wpisu przeze mnie wygląda tak, że piszę jakiegoś posta i dodaję go, robię alttaba do firefoxa w trybie prywatnym i patrzę, czy pojawi się w streamie. teraz dodałem 4 normalne wpisy pod rząd i żaden nie pojawił się w streamie, następnie dodałem piąty wpis o treści "#test #shadowban" i dopiero ten pojawił się
@powodzenia: Masz rację chociaż ziemniaki przed zjedzeniem należy poddać obróbce termicznej gdyż na surowo nie nadają się do jedzenia tym samym pozbawiamy ich wielu wartości odżywczych. A cebulę można spożyć na surowo, wprost z przydomowego ogródka, zdrowo i smacznie.
@powodzenia: A cebula? Przypalona nadaje rosolowi genialnego smaku, z smalcem sola i ogorkiem kiszonym, niebo w ustach. A smazona cebulka z kielbaska? A surowka z cebula, pomidorem i ogorkiem kiszonym? A kanapka z szynka i cebula? A zapiekanka z granulowana cebula?
@Linux__Shines: w gimbazie ktoś mi sprzedał jedzenie surowych ziemniaków jako miksturę na niepójście do szkoły, ale nie mogłem się przełamać, żeby to zrobić
@powodzenia: No ja się przełamałem, gdy byłem w twoim wieku. Zajebista gorączka i sraczka 2/10. Ważne jest, aby ziemniak był młody, bo w starych solanina zanika.
@NiepotrafieAngielskiego: ale cebula to tylko dodatek, a ziemniakami możesz się najadać, codziennie jedząc je w innej formie, i nawet nie ogarniesz, że ciągle jesz to samo
@powodzenia: @TadeuszSynZygmunta: @NiepotrafieAngielskiego: Tego niestety nie potrafię zrozumieć - nie mogę ścierpieć smaku i w ogóle zapachu cebuli, mimo że nawet u mnie w rodzinie się nią zajadają i potrafią wpieprzać dosłownie wszędzie. A ja tak jej kurna nienawidzę, że głowa mała. Jedyne co lubię to "czipsy lejs o smaku cebulki". :l
źródło: comment_R5yTJ287RKeypiZ0CMv8zgBByCKhRTBd.jpg
Pobierz#podlasie