Aktywne Wpisy

MP0WER 0
Prosze was o ocene sytuacji bo z dziewczna mamy dyskusje o to.
Dziewczyna od 2 tyg jest za granica.
Rozmawiamy codziennie przez telefofon, czesciej ona dzwoni niz ja.
22.03 mialem urodziny i dosc czesto do mnie dzwonila, przez caly dzien.
Moja dziewczyna ma urodziny 25.03.
Ale opowiem najpierw jak wygladal 24.03 czyli dzien przed jej urodzinami.
W ten dzien wyjezdzalem do innego miasta by odwiedzic i pomoc swoim dziadkom ktorzy nie moga
Dziewczyna od 2 tyg jest za granica.
Rozmawiamy codziennie przez telefofon, czesciej ona dzwoni niz ja.
22.03 mialem urodziny i dosc czesto do mnie dzwonila, przez caly dzien.
Moja dziewczyna ma urodziny 25.03.
Ale opowiem najpierw jak wygladal 24.03 czyli dzien przed jej urodzinami.
W ten dzien wyjezdzalem do innego miasta by odwiedzic i pomoc swoim dziadkom ktorzy nie moga
Czy zachowalem sie zle?
- Nie 71.1% (27)
- Tak 28.9% (11)

Xaynna +5
Możliwe, że niektóre osoby w społeczności przegryw, ze względu na swoje trudności emocjonalne i społeczne, mogą przejawiać złość i frustrację, które niejednokrotnie kierują w stronę kobiet. Takie zachowania mogą wynikać z braku doświadczeń w relacjach z kobietami, niskiej samooceny lub niezadowolenia z własnego życia.
Takie zachowania są niewłaściwe i nieakceptowalne. Nienawiść wobec kobiet jest szkodliwa i może prowadzić do dyskryminacji, przemocy i nieszczęścia. Wszyscy powinniśmy działać w kierunku promowania szacunku, równości i
Takie zachowania są niewłaściwe i nieakceptowalne. Nienawiść wobec kobiet jest szkodliwa i może prowadzić do dyskryminacji, przemocy i nieszczęścia. Wszyscy powinniśmy działać w kierunku promowania szacunku, równości i
#konfederacja #polska #ukraina #policja #prawo #bekazlewactwa #polityka
Swoją drogą walka z jakimś nieistniejącym wrogiem. Robić taki #!$%@?, bo jest jedna kolorowa bombka na choince XDDD @HerlockSholmes jestem bardzo ciekaw, czy Ty tak na serio XDDD
Z tego co wyczytałem na Twitterze i potem napisał sam Pereira, to tak, we własnej osobie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@agdybytak: ale co się przywidziało? Choinka jest autentyczna w autentycznym budynku sądu - jeden z najwyższych państwowych instytucji. Protesty też robią chlew ale służą wyższym celom :-)
Akurat na Wykopie doszło do przebiegunowania, ale to nie znaczy, że wszędzie tak jest. A Wykop to nie jest jedyne medium. FB i TikTok są silne w tego rodzaju środowiskach.
@agdybytak: Ledwo wczoraj oglądałem na YT typa co za koszty sądowe przyniósł niczemu winnej kasjerce PIĘTNAŚCIE KILOGRAMÓW drobniaków do wyliczenia na 750 zł. To samo 'miłosierne' podejście do ludzi.
@Blaskun: bombki LGBT i z napisem konstytucja, w jakim mieście ten sąd, w pcimiu dolnym xD?
Swoją drogą jeśli są tam też symbole religijne to Braun to samo powinien zrobić, czego pewnie nie zrobi bo jest katooszołomem
Kiedyś myślałem, że powinni go zamknąć, ale on się chyba bardziej nadaje na leczenie xD
Interwencja poselska nie daje żadnych uprawnień do tego co Braun wyprawia, a tu mamy na kamerze kradzież, wandalizm i zaśmiecanie miejsca publicznego.
A tych co go popierają, tłumaczą, pochwalają trzeba wyśmiewać, opluwać i nazywać #!$%@? debilami :)
Co niby wyjaśnił?
przecież to jest wybryk chuligański
Przykro mi ale @Blaskun ma rację - w sądzie czy szkole nie ma być ani krzyża ani LPG ideologiczno-neoreligijnych symboli.
@StanMarsh93: masakruje! zapamietaj, lewakow się masakruje a pisowców wyjasnia. xD
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy kto popiera Brauna i akcje z tą choinka to typowy debil i dureń który łyka wszystko jak leci co jest w internecie. Nawet mi nie żal tych ludzi.