Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem ludzi, którzy grają na konsolach. Trzeba mieć poważne problemy z głową, aby grać na 30 fpsach, płacić 300 zł za grę, która na dodatek jest bardzo okrojona względem gry na PC.

Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.

Idę odpalić grę na PC w 60 fps.

#pcmasterrace #konsole #ps4 #ps3 #xbox360 #xboxone #gry #bekazpodludzi
Dzimmi - Nie rozumiem ludzi, którzy grają na konsolach. Trzeba mieć poważne problemy ...

źródło: comment_ZZG6GPoVEtx8iaT0a1KFQqXf8c1BmBIz.jpg

Pobierz
  • 257
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fromasz56: I wszystko co napisałeś da się zrobić na laptopie za 1600zł, którego wszyscy mają, ale z którego NIE ZROBISZ komputera do gier. A mało kto dzisiaj ma komputer stacjonarny, nie licząc tych którzy JUŻ MAJĄ komputer do gier.
  • Odpowiedz
@fromasz56: A masz smartfona? Tablet? JUŻ MASZ laptopa? Nawet jeśli nie masz, to steam survey i zwykły wywiad środowiskowy mówi że tak dokładnie jest. Więc nie, nie laptopa za 1600 + konsolę. Samą konsolę. I tak, rozwiązuje to problem dla większości ludzi którzy chcą grać w dzisiejsze tytuły.

Zależy też jaki masz problem, bo w całej rozciągłości tego wątku był zmieniany 3 razy, i za każdym razem gdy był rozwiązywany
  • Odpowiedz
@InzMovi:

Zapomniałeś jeszcze o dobrym monitorze który wyświetli nam przynajmniej te 1080p60. Sprawdzisz za mnie ile to będzie? :)

A TV o odpowiedniej przekątnej do salonu ile kosztuje? Chyba trochę więcej niż nawet porządny monitor na IPS (budżetowym e-ips /
  • Odpowiedz
@Dzimmi: Tylko, że konsolowcy są też pecetowcami (jak ja i inni), którzy już przeszli GTA V na 372 różnych sposobów, a ludzie twojego pokroju zaczną pierwszą misję dopiero w styczniu.
  • Odpowiedz
o co chodzi z tym 30fps i 60fps. Jak mi cs chodzi na 100 to sa to inne fps?

@mlodyyy85: jeśli serio pytasz:

FPS = Frames Per Second czyli klatki na sekunde, im więcej klatek tym obraz jest płynniejszy. Przekonanie że ludzkie oko widzi tylko 30FPS to kłamstwo, w rzeczywistości jest to około
  • Odpowiedz
@Dzimmi: Rozwala mnie skąd taki idiotyczny wpis ma tyle plusów? Skąd tyle nienawiści wsród mirków? nie dość że argumenty z d--y to do tego obrażasz osoby grające na konsoli do gier.Nie mówie że konsole są super a pc słabe bo to i to ma swoje wady i zalety.Odnosząc się do późniejszej części wpisu jakoś to aktualnie konsole są górą nad pc pod względem sprzedaży(zobacz sb sprzedasz największych hitów na postrzególne
  • Odpowiedz