Wpis z mikrobloga

@Legion94: you've got a point! jednak nie przekonuje mnie, że jajko było pierwej, ponieważ kura nagle z dinozaurzego jajka się nie wykluła - po to kieruję Cię do drzewa ewolucji, aby sprawdzając co było przed jakiem i kurą.
@Legion94: ty tak serio, czy trollujesz? bo wiesz, w internetach sarkazm nie działa.

nie, nie zaorałeś nic - ba, nie udowodniłeś swojej teorii, więc co to za słaby sposób na oddanie dysputy walkowerem?

( ͡º ͜ʖ͡º)
@PsichiX: Dowód prawicowy polega na tym, że po zaoraniu automatycznie wygrywam dyskusję, więc nic nie muszę udowadniać.

Ps. Z czego wykluł się pierwszy organizm, który może być uważany za przodka kury?
@Legion94:

Dowód prawicowy polega na tym, że po zaoraniu automatycznie wygrywam dyskusję, więc nic nie muszę udowadniać.

przykro mi, to tak nie działa. smutne, wiem :<

Ps. Z czego wykluł się pierwszy organizm, który może być uważany za przodka kury?

po to po raz trzeci odsyłam Cię do drzewa ewolucji. gimby nie potrafią wykonać tak prostego zadania, a potem na studiach oczekują pracy za 5 koła bez żadnych umiejętności :D
@Legion94: podążaj wstecz od ptaków, aż do momentu w którym znajdziesz przodka, który rozmnażał się inaczej niż przez składanie jaj (w formie znanej ptakom i dinozaurom - od tego momentu będziesz szukał info o cechach wspólnych genomu znalezionego praprzodka oraz dinozaurów, jak to znajdziesz to wołaj - pokażę Ci co z tym dalej zrobić, bo od tego momentu opisywanie dalszych metod tutaj zajmie więcej czasu).

PS. przy genomie przyda się procentowa
@Legion94:

Wystarczy być pewnym siebie i wierzyć w to co się robi, a wtedy jakby świat nie próbował, to i tak mnie nie zaorze.

uplasowałeś się właśnie na pierwszym miejscu rankingu "Bullshitu z życia", tuż za tobą znajduje się #logikarozowychpaskow.

Brawo i czekamy na więcej złotych myśli ( )