Aktywne Wpisy
terminator800 +959
Poszedłem z żoną na terapię dla par. Dostaliśmy proste zadanie: porozmawiać 10 minut dziennie, pod koniec dnia. Bez telefonów i rozpraszaczy.
Żona nie chce, bo to „głupie i bez sensu”. Czuję, że to będą świetnie zainwestowane pieniądze.
A tak na serio: zaczynam widzieć ten związek inaczej dzięki terapii. Widzę, że ja daję dużo więcej, dostaje ochłapy i tylko względem mnie są jakieś wymagania.
#terapia #relacje #malzenstwo #zwiazki #psychologia #psychiatria #logikarozowychpaskow
Żona nie chce, bo to „głupie i bez sensu”. Czuję, że to będą świetnie zainwestowane pieniądze.
A tak na serio: zaczynam widzieć ten związek inaczej dzięki terapii. Widzę, że ja daję dużo więcej, dostaje ochłapy i tylko względem mnie są jakieś wymagania.
#terapia #relacje #malzenstwo #zwiazki #psychologia #psychiatria #logikarozowychpaskow
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
To zabrzmi dziwnie, ale po prostu w tym momencie nie rozumiem czy ze mną jest coś nie tak, czy to ja podchodzę do pewnych rzeczy zbyt "ostro", czy to jednak od strony innych ludzi jest problem.
Otóż..od pewnego czasu w związku z partnerką jest downhill, straciła pracę, ja ja utrzymuję, chęci na znalezienie jej są u niej dosyć nikłe.
- ja musialem zrobić cv,
- to ja głównie jej
To zabrzmi dziwnie, ale po prostu w tym momencie nie rozumiem czy ze mną jest coś nie tak, czy to ja podchodzę do pewnych rzeczy zbyt "ostro", czy to jednak od strony innych ludzi jest problem.
Otóż..od pewnego czasu w związku z partnerką jest downhill, straciła pracę, ja ja utrzymuję, chęci na znalezienie jej są u niej dosyć nikłe.
- ja musialem zrobić cv,
- to ja głównie jej
#przemyslenia #oswiadczenie
ok, ja uciekam z tej dyskusji, bo zrobi się nieciekawie :|
ZAORAŁEM CIĘ, koniec dyskusji.
nie, nie zaorałeś nic - ba, nie udowodniłeś swojej teorii, więc co to za słaby sposób na oddanie dysputy walkowerem?
( ͡º ͜ʖ͡º)
Ps. Z czego wykluł się pierwszy organizm, który może być uważany za przodka kury?
przykro mi, to tak nie działa. smutne, wiem :<
po to po raz trzeci odsyłam Cię do drzewa ewolucji. gimby nie potrafią wykonać tak prostego zadania, a potem na studiach oczekują pracy za 5 koła bez żadnych umiejętności :D
PS. przy genomie przyda się procentowa
uplasowałeś się właśnie na pierwszym miejscu rankingu "Bullshitu z życia", tuż za tobą znajduje się #logikarozowychpaskow.
Brawo i czekamy na więcej złotych myśli (✌ ゚ ∀ ゚)☞