Świńskie ogony w kapuście. Dla mnie rarytas. Myślę, że każdy zjadacz gotowanej golonki też polubi. Mięso
białe i delikatne w towarzystwie ugotowanej do miękkości skóry i tłuszczu.
Zazwyczaj stosuję wieprzowe ogony jako bazę konkretnych zup; krupniku,
kapuśniaku, grochówki, ale jeśli trafię w jatce ładnie odrąbane z kawałkiem
mięsa to, od czasu do czasu, funduję sobie jako danie główne.
Ogony włożyłem do małej ilości wody i gotowałem około godziny z liśćmi
białe i delikatne w towarzystwie ugotowanej do miękkości skóry i tłuszczu.
Zazwyczaj stosuję wieprzowe ogony jako bazę konkretnych zup; krupniku,
kapuśniaku, grochówki, ale jeśli trafię w jatce ładnie odrąbane z kawałkiem
mięsa to, od czasu do czasu, funduję sobie jako danie główne.
Ogony włożyłem do małej ilości wody i gotowałem około godziny z liśćmi
https://allegro.pl/oferta/przysmak-dla-psa-penis-wolowy-suszony-30cm-premium-10797893520
#allegro #pies #pytanie #pytaniedoeksperta