Mirki #mikrokoksy z #warszawa, polećcie jakiegoś trenera dla początkującego na #silownia, bo po 4 tygodniach 3x w tygodniu FBW złapałem ból pleców przy martwym a potem jeszcze ból barku na ławce, więc technika pewnie do całkowitej wymiany :D
W sumie to nawet nie wiem jak wygląda współpraca z takim chłopem, bo mam jakichstam ludzi w apce cityfitu dostępnych. Na początku kilka spotkań ciągiem a
W sumie to nawet nie wiem jak wygląda współpraca z takim chłopem, bo mam jakichstam ludzi w apce cityfitu dostępnych. Na początku kilka spotkań ciągiem a
1. Skąd wiadomo, czy restauracja jest na rezerwacje czy można po prostu wejść jak widać wolne miejsca? Da sie to po czymś poznać, czy trzeba dzwonić i pytać? Zwłaszcza chodzi mi o takie restauracje ze stolikami na zewnątrz, na deptakach, jak te na Nowym Świecie w Warszawie.
2. Skąd kelner wie, kiedy podejść z rachunkiem? Jaki jest kulturalny sposób zawołania kelnera, gdybym musiał wyjść natychmiast?
3. Czy faktycznie mogę "odesłać" jedzenie z powroten na kuchnię jak coś mi nie pasuje? I nie płacę wtedy podwójnie?
4. Czy jeśli, przykładowo, ja nie jem grzybów, a ktoś z kim przyszedłem nie je mięsa, możemy się "zamienić" składnikami z talerza na talerz i nie będzie to wsiowe? Czy mamy po prostu nie zjeść?