http://blog.kopyra.com/index.php/2014/11/26/zero-ibu-kopyr-sie-sprzedal11/
http://blog.kopyra.com/index.php/2013/09/13/1000-ibu-browar-twoj-wrog/
http://blog.kopyra.com/index.php/2015/03/21/1000-ibu-latwo-sie-przyzwyczaic-do-dobrych-rzeczy/
Jak to możliwe, że Wojak jest produkowany bez dodawania sztucznych enzymów, a inne piwa nie. Gdzie tkwi haczyk?
zTomasz Kopyra z blogu blog.kopyra.com testuje piwa koncernowe z wysoka chmielone.
zTomasz Kopyra (http://blog.kopyra.com) o piwie z helem.
zTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Odpowiadam na piwne wynurzenia Palikota i rzecznika KP też.
zAutomaskracja Tomka Kopyra, z blogu blog kopyra com.
zTo będzie niczym mieszane sztuki walki czy inne MMA. Ten test jest jak Niezniszczalni – przebrzmiali bohaterowie naszej młodości staną naprzeciw siebie w ringu. Kto wygra kultowe EB czy kultowe Noteckie? Cofnijmy się do czasów gdy nie było niczego.
zPolski Internet zadrżał. Blady strach padł na Naród. TRWOGA!!!
zWykop.pl
Miało się tylko schłodzić wczoraj wieczór, otwieram dzis zamrażalnik z bólem że ponad 7 złotych wybuzuje w zlewie, and.. surprise! :D
Nie zamarza, dlaczego? :O i żadnych grudek(wody)!