Co za #!$%@?, jakby to była jakaś ujma... Ja nie przeczytałem w tym roku ani jednej a napisałem i sprzedałem dwie sztuki xddd I teraz co? Poza tym w czym jest lepszy ktoś kto przeczytał np. te wypociny dołączane do faktu? Bzdura.
@neoklasyk: Nie trzeba... Ten mit wziął się z czasów przed filmem, internetem... Teraz wystarczy ogladać filmy i to niekoniecznie te super głębokie, niezależne gdzie zbliżenie na idącego faceta trwa 5 minut a kolejne dwie odpala papierosa i patrzy w okno. Wystarczy znać uniwersalne zasady, wartości, być na bieżąco z popkulturą, kulturą, grać w gry! (Te nierzadko mają lepszą fabułę i historię niż grafomańskie wysrywy, które tylko dlatego, że są wydane na
Powoli zbliżają się urodziny, postanowiłem że chciałbym się zaopatrzyć w coś od Amouage. Jakie zapachy według was warto wziąć pod uwagę? Coś w okolicach 700-800 złotych za 100 ml. Żeby podkreślić kierunek w którym chciałbym iść, lubię: - Dior Eau Sauvage Parfum - Paco Rabanne One Million Parfum - Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum - Dior Homme Intense - Armani Stronger With You Intensly - Guerlain L'Homme Ideal EDP -
Wyprzedaż gotowych dekantów od mireczków +flakon. Zejdę z ceny przy większym zamówieniu. Ocena pojemności na oko. Przed dobiciem transakcji wysyłam zdjęcia. Wysyłka OLX (koszt wysyłki należy doliczyć do ceny). Zapraszam
FLAKONY Hugo Boss Energise EDT 2,00 zł 50 100,00 zł
@Pablo_Pablito_Santo_Subito: Może teraz. Mam vintage, baaardzo stary (nie wiem jaki rok, zerwana nalepka z batchem), ale daje radę i daje mrokiem, wanilią, a nie gównem. Gównem końskim to daje Figment od Amouage...
2 żółtka jaj, najlepiej takich fajniejszych, eko (serio jest różnica) 1,5 szklanki oleju rzepakowego, jak macie taki tłoczony na zimno to majonez zrobi się bardziej aromatyczny 1 - 1,5 łyżeczki musztardy, najlepiej sarepska albo dijon pół łyżki/łyżka soku z cytryny, albo octu jabłkowego (jak lubisz kwaśniejszy jak kielecki to łyżka octu, jak mniej kwaśny to pół) 1-2 płaskie łyżeczki cukru pudru (zależy czy słodszy czy nie, ja lubię słodszy)
@cohontes: Ja wolę jednak ciurek - jakoś tak fajnie się emulguje + można lać więcej oleju, dodać inne rzeczy i np. zrobić romuladę, albo taki curry jak z lat 90 do hamburgerów na dworcach dawali :D A co do parzenia, to jeszcze ktoś zrobi z mojego przepisu, nie napiszę o parzeniu, zesra się i będzie na mnie...
@loopie96: Pachnie to to jak środkowa faza Oud Wood, jest bardziej aksamitny i mniej ostry od Oud Venture. Wiadomo, że nie ta jakość, bo i cena jest jaka jest, ale serio jest przyzwoicie.