Po niemal trzech miesiącach testów mogę śmiało powiedzieć że efekt jest idealny. Karkówka jest super soczysta, krucha i mięciutka, beż żadnych żujących części. Lata świetlne lepsza niż przyrządzona jakąkolwiek inną metodą.
Akurat dzisiaj w wersji lekko azjatyckiej, smażona na kaczym smalcu, podana ze szpinakiem i tahini inspirowanym japońskim Goma Ae.
Dajcie trochę plusów to będę miał motywację żeby przerobić notatki na przepis i wrzucić.
![Mirkosoft - Przerobiłem ponad 30 sposób na zrobienie karkówki #sousvide
Po niemal t...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/comment_UnAI8NRvCPDxpQSkM3G3ZArGTewcGNF8,w400.jpg)
źródło: comment_UnAI8NRvCPDxpQSkM3G3ZArGTewcGNF8.jpg
Pobierz
źródło: comment_53foKTlc8IXs5mPh2pXTPRkPCe87DG17.jpg
Pobierzźródło: comment_2CMNxODomeduVaWC7sxFRImO5g9T3lin.jpg
Pobierz