Aktywne Wpisy
jakuba94 +46
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Soothsayer +12
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego
Odpowiadam, że kajam się albowiem wielka była skala mojego upadku i niedowiarstwa. Teraz rozumiem, co Janusz Mikke herbu Korwin z dawnej Wolność a jeszcze dawniej Korwin, obecnie Konfederacji Wolność i Niepodległość miał na myśli gdy mówił "Troje z was mnie zdradzi". On bowiem wiedział co ma nadejść, żeby się wypełniło co zapowiedział w 1991 r. Kiedy jednak tak powiedział "Troje z was mnie zdradzi" szemraliśmy, że to niemożliwe bo spoiwem Konfederacji Korwin Braun Liroy Godek Narodowcy jest przecież nie chęć zdobycia stołków a wiara w to, że Kukiz k----m jest.
On jednak wiedział.
Kiedy więc nadeszła godzina próby On był gotowy. I wystąpił przeciwko niemu najpierw Liroy Podły a z nim Jakubiak Browarnik i Kaja Godek. Wtedy On przemówił tak do nas "Wy wszyscy jak tu trolujecie i postujecie tak wszyscy się mnie wyprzecie".
Powiedziałem wtedy "Januszu Mikke herbu Korwin z dawnej Wolność a jeszcze dawniej Korwin obecnie Konfederacji Wolność i Niepodległość, nigdy się ciebie nie wyprę".
On zaś powiedział "Marianie, Marianie, zanim Wilk przedstawi projekt konstytucji, Ty się mnie wyprzesz". Ja zaś śmiechłem tylko bom myślał, że Wilk to leniuszek i mitoman.
Kiedy jednak zbliżał się czas wyborów letnia była moja wiara. Nie trolowałem, nie postowałem, nie udzielałem się. Pytały wykopki "Marianie, czy żyjesz? Czy oddasz głos na Janusza Mikke herbu Korwin z dawnej Wolność a jeszcze dawniej Korwin obecnie Konfederacji Wolność i Niepodległość?"
A ja krygowałem się, że meh, że antyszczepy itp., że nie pójdę do wyborów.
I zapytał też lewak z neuropy, krewny tego, którego On zmasakrował w 2015 roku "Czy to nie ty jesteś tym trolem, co wrzucał memy o partii Korwin Janusza Mikke herbu Korwin z Korwin?"
A ja odparłem "Mylisz mnie z kimś, ja wrzucam tylko muzykę na wykop.pl do #balladybaczala"
I wtedy Wilk wrzucił projekt konstytucji po 5 latach oczekiwania.
A ja upadłem i długo płakałem.
Dnia siódmego jednak gdy zmierzchało przybył @LibertyPrime do miejsca gdzie ukrywali się upadli korwiniści i gdzie ja też się ukrywałem i tak powiedział "Kuce chodźcie albowiem wielki rwetes powstał i IPSOS podaje, że On nie umarł lecz żyje"
Ja zaś odparłem "Dopóki nie zobaczę Go na mównicy i nie usłyszę jak masakruje lewaka i nie zobaczę jak hajluje - nie uwierzę".
Powiedział wtedy @LibertyPrime "Chodź ze mną do piwnicy gdzie Go trzymaliśmy".
Poszedłem zatem do kazamatów gdzie Go trzymali. A przed wejściem Winnicki z Bosakiem postawili tydzień wcześniej wielki próg wyborczy żeby on wyjść, jak zawsze, nie mógł. Kiedy przybyłem na miejsce ujrzałem wielki próg wyborczy na dwoje przepołowiony i piwnicę pustą.
Kiedy tak staliśmy podszedł do nas wędrowiec o rudej brodzie i powiedział "Szczęść Boże, tego kogo szukacie tu nie ma bowiem przygotowuje przemówienie z okazji inauguracji Sejmu IX kadencji".
A kiedy to mówił niebiosa otwarły się i wychynęła z nich niewidzialna ręka wolnego rynku i głos donośny rozległ się: "Czujesz d--y bul?"
Padłem tedy na kolana i krzyknąłem tylko zanosząc się łzami "Korwin! Korwin Krul"
#marianbaczalcontent #korwin #2zdrajcy #polityka #wybory
Biblia Wolnego Rynku, Księga Ozjasza 14-88
Czuję dobrze gdy w dobrych wyborach zagłosowałem, trolling #neuropy na vipok.ru w ciszę wyborczą ukończyłem, wiarę w Janusza w sejmie ustrzegłem.
I nie zachwiałem się jak @MarianoaItaliano ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@QBA__: Każdy ma prawo popełniać błędy ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Gdyby nie tacy wyborcy jak ja Krul by nie miał kogo masakrować a tak ma taki przekrój że j--------e xD