Nabiał, sól i stek: mogą być dobre dla zdrowia. Czas skończyć z niektórymi...
Dowody naukowe sugerują, że zarówno wysokotłuszczowy nabiał, jajka, a nawet czerwone mięso mogą przynosić korzyści zdrowotne. Wiedza na temat tego, co jest zdrowe, a co nie, zmienia się w miarę, jak przybywa coraz więcej dobrej jakości badań. Może czas skończyć z kolejnymi mitami?
krymer z- #
- #
- #
- 219
- Odpowiedz
Komentarze (219)
najlepsze
Jak to nie było żadnych istotnych dowodów na jej pro zdrowotny charakter itp itd.
Ja to na połączeniu diety KETO i OMAD to schudłem ponad 20kg w rok i jak byłem na badaniach okresowych to doktora aż zatkało, że mam tak dobre wyniki mimo, że jem głównie jajka, boczek, śmietanę i inne
Czas na to był przynajmniej 20 lat temu to może teraz nie mielibyśmy takiej epidemii otyłości
Dietetyka zmniejszyła dystans do pewnego polskiego lekarza wojskowego do zaledwie 50lat (dr. Kwaśniewski śp)
@tomas79: A mogłeś ze zwykłą. Sól himalajska to produkt marketingu.
zawsze takie rewelacje to albo amerykańscy naukowcy albo rosyjscy uczeni
Po chyba 4 miesiącach znów wziąłem skierowanie na krew, zrobiłem badania i cyk, cholesterol elegancki. I mówię babce, że zrzuciłem przez ten czas z 15kg. Pyta się mnie co jadłem, mówię, że sporo jajek, ona
Komentarz usunięty przez moderatora
Lista to dluga litania,wiec
Pozdrawiam