Wpis z mikrobloga

Dlaczego @bart88uk usuwa moje komentarze? :(

Ja tylko grzecznie pytam. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

http://www.wykop.pl/wpis/9966038/mirki-i-mireczki-co-sie-o------o-dzis-mam-wolne-i-/

Zapytałem tylko kto wygrał poprzednie losowania. Kolega @bart88uk zawsze informuje we wpisie o której poda wyniki losowania. Często zarywam noce by zaczekać na ten moment. 2 razy nawet zaspałem do pracy, bo tak bardzo chciałem pogratulować zwycięzcom. :(

#pytanie #kiciochpyta
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bart88uk: Jasne bardzo brzydki wpis, bo zagrażał spadkiem atencji...

Co to za losowanie jak wyniki są ukryte. Po co ta tajemnica? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wiadomo, że zwycięzców nie ma. Jakby byli to nie potrzebna byłaby ta cała szopka z kontaktowaniem się via PM, którego nikt nie sprawdzi i nie potwierdzi, że coś takiego się wydarzyło.
  • Odpowiedz
@bart88uk: Szkoda, że tylko tyle masz do powiedzenia. Żadnych konkretów, nic...

A wykopki dalej jak głupie dają się nabierać na konkursy, które końców nie mają... Żal mi ich, bo trafiają na oszusta i żebraka plusów. :(
  • Odpowiedz
@Nivis: widzisz, sprwadz wszystkie, napisz do ludiz ktorzy wygrali konkursy, zreszta sami pisali pod konkursem o nagrodach, przeczytaj wszystkie a pozniej komentuj i pisze ze oszukuje ;) jesli nie znasz zasad konkursow to lepiej sie nie wypowiadaj bo nikt nie narzekał ze go oszukałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bart88uk: I tak zrobiłem. Już 2 osoby mi odpisały, że mimo trafienia liczb, nie otrzymały nagrody.

Więc podtrzymuję, że jesteś oszustem.
  • Odpowiedz
@bart88uk: No tak. Jakby to nie istniały przelewy. Jakby nie można było nawet wysłać poleconym w kopercie.

Żyjemy w XXI wieku. Tylko odbiór osobisty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mniejsza o to. Jakby nie można było podać tej informacji we wpisie. W sumie ile plusów byś
  • Odpowiedz