Wpis z mikrobloga

Pytanie głównie do mirków z tagów #grafika #design i jeszcze #grafikakomputerowa oraz #webdesign ale nie tylko, do całej reszty również.

Uruchomiłem blog o projektowaniu, grafice użytkowej, opakowaniach, webdesignie i tego typu tematach. Teraz pytanie do was, czy bylibyście zainteresowani, bym od czasu do czasu spamował na mirko nowymi wpisami i informował was o nich?

Powstałby do tego jakiś specjalny tag, coby wszyscy chętni mogli go dać na #czarnolisto a cała reszta mogłaby czytać, jeśli miałaby ochotę.
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kanaka:

Nie, bardziej teksty o teorii, dla przykładu mam obecnie dwa wpisy, jeden "czym jest design?" i drugi "Historia opakowań cz. 1", bo trochę za długi temat, by wcisnąć w jednym wpisie. Część drugą mam prawie gotową, pewnie wrzucę jutro wieczorem. I tak to docelowo ma wyglądać - o estetyce, kolorach, dobrych praktykach, historii projektowania, typografii itp. Raczej nic o gotowych projektach i ich fotkach okraszonych kilkoma zdaniami.

@
  • Odpowiedz
@Artysta89: Nie no, chcąc tworzyć wpisy o dobrej jakości, które będą składały się z czegoś więcej, niż pięć zdjęć i dwa zdania, potrzebuję trochę czasu :)

@JahMuffin: @Herlequin: @kolnay1: @kanaka: @dobrywieczor

Na razie podrzucę link, a jutro, jak wrzucę wpis z drugą częścią historii opakowań, zarzucę jakimś tagiem do obserwowania :)

blog.michalgosk.com
  • Odpowiedz
@Skaje: Jasne... czas wolny, też już dawno zapomniałem Co to jest :)

Ale bloga założyłem i będę poświęcał mu czas, którego nie mam i tak. Tylko po co? Nie wiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Skaje: No tak, Ty będziesz czytała zamiast pracować, a ja będę pisał, zamiast pracować :p Ale fakt, to trochę taka próba oderwania się oraz samej satysfakcji. Chyba :)
  • Odpowiedz