Aktywne Wpisy

analboss +117
#nieruchomosci #warszawa #przemysleniazdupy
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
źródło: metro wierzbno 1 km
Pobierz
fhgd +689
źródło: FcEId0Z6AUi
Pobierz

Mirki, nie znacie kogoś kto zatrudniłby takiego człowieka? Zna się na rzeczy, ma ogromne doświadczenie, jest strasznie pracowity, a w dodatku cały czas chętnie się uczy i rozwija.
Praca najlepiej w #warszawa lub okolice.
#praca #it #pytanie #szukampracy
@AndrewSzusty: magister inżynier transportu z paroma podyplomówkami z zarządzania/baz danych + doświadczeniem zawodowym mógłby coś na uczelni robić?
Zawsze myślałem, że tam akurat doświadczenie sie przyda, a że fizycznie się nie pracuje, to wiek nie ma takiego znaczenia. Aż tak to się rozmija z rzeczywistością?
@Solitary_Man: Sorry, że tak wypytuję, ale żadnych znajomości pomimo takiej kariery? :/ Wiadomo jak to u nas funkcjonuje, wtedy najprościej o pracę...
Komentarz usunięty przez autora
@Niepogadam: chyba chciałeś do mnie napisać. :) Niestety z tymi znajomościami to średnio, udało się mu na jakieś dwie rozmowy w ministerstwach dostać, ale przyjęli kogoś innego (pewnie znajomego...). W sumie całą karierę spędził w jednej firmie (państwowa, która przeszła prywatyzację i zmieniła trochę struktury), więc nie miał kontaktu z
@Matius_: niech próbuje na prywatnych, łatwiej sie załapac.
Anyway, zawsze moze spróbować rozkręcić coś własnego. Nawet jakby po kosztach robił to przynajmniej do emerytury by sie dokulał
Mam cichą nadzieję, że ktoś na mirko ma własną działalność (lub znajomości) i akurat szuka pracownika o takim profilu (nie przejmując się wiekiem). Jestem pewien, że po zatrudnieniu dawałby z siebie ponad 100%.
@sohee: w sumie to wieku nie podaje na CV, ale po okresie studiowania można łatwo obliczyć. I z całą pewnością nie zamierza kłamać, to nie ten typ człowieka. Ale pomysł z wysyłaniem bezpośrednio do szefów IT wydaje się ciekawy. :)
Pamiętam jak miałem telekonferencje z jednym liderów rynku w swojej dziedzinie to było tam sporo siwych osób (po 2 stronie ekranu). W Polsce ludzie z doświadczeniem często mają problemy, którzy ich zachodni odpowiednicy nie mają - niestety.