Aktywne Wpisy

KodakPlamisty +404
Ale oni walczą z tymi adblockami, jeszcze rozumiem jakby faktycznie wyłączyli i się przyznali, że wyłączyli bo im się w excelu zyski z reklam nie zgadzają, bo byłoby wiadomo, żeby szukać nowej przeglądarki, a nie "chlip chlip nie obsługiwany już" i tylko ukrywają możliwość włączenia, by zobaczyć reakcje ludzi.
Krótki poradnik:
1. W pasku wyszukiwanie wpisać "chrome://flags/"
2. Pod "Temporarily unexpire M137 flags." klikasz enable
3. Relaunch
Krótki poradnik:
1. W pasku wyszukiwanie wpisać "chrome://flags/"
2. Pod "Temporarily unexpire M137 flags." klikasz enable
3. Relaunch
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-11 170646
Pobierz
zyxinx +456
#dom #nieruchomosci #polska #aferasmietnikowa #afera #deweloper
Aktualizacja wpisu z dnia 23.06.25r.
Pierwszy wpis:
Drugi wpis:
Po
Aktualizacja wpisu z dnia 23.06.25r.
Pierwszy wpis:
Drugi wpis:
Po
źródło: stan na dzien dzisiejszy
Pobierz

@zongobongo: Chyba po trosze zasluga specyficznego rynku pracy w PL, gdzie niska cena pracownika jest glownym sposobem na biznes i ldatego podawane widelki sa albo z kosmosu (od 2kPLN do 14kPLN) albo nie ma ich wcale.
@zongobongo: Rynek mnie tak rozpuscil ze jesli w ogloszeniu nie ma widelek albo stawki to od razu kasuje bo szkoda mi po prostu czasu
To też nie jest tak, że jako rekruter mam dostęp do przepastnej puli otwartych pozycji, bo jednocześnie pracuję nad kilkoma do dwudziestu, trzydziestu, absolutnie maksimum czterdziestu wakatów.
@mroznykasztan: Tak, korpo zwykle nie chcą podawać zarobków, to nie jest moje widzimisię.
Jeżeli kandydat jest kumaty i wiem, że mnie nie "sypnie" na kolejnej rozmowie to mu czasem szepnę coś w stylu "Gdyby pan był zainteresowany zarobkami w okolicach średniej krajowej, to myślę, że się dogadamy" albo "To co pan powiedział przekracza nasz budżet o 1000 zł, czy 7 tysiaków zamiast 8 wchodziłoby w ogóle w grę"?
- "No tak, ale znam trochę html (?!?!?), to przecież szybko się nauczę, już zacząłem kurs online".
@avangarda: Tak, teżmnie dziwi, że to właśnie żabojady to tak naprawdę najwięksi rasiści i szowiniści z jakimi mam do czynienia. No, OK, Rosjanie są jeszcze gorsi pod tym względem, ale żaden przytomny umysłowo M----n nie zaaplikuje do roboty do Rosji.
Jeszcze na jakieś stanowisko w back office albo IT, ewentualnie na magazyniera to Francuz Murzyna zaakceptuje,
A tam twarzą firmy. Po prostu dostanie robotę na stanowisku, na którym potencjalny klient nie będzie go musiał oglądać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Generalnie jak masz dobre wytłumaczenie na szybką zmianę miejsca pracy to nie masz co się męczyć i tkwić tam nie wiadomo jak długo.