Aktywne Wpisy

peanut_whu +390
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
Czy faceci powinni sikać na siedząco? A wy sikacie jak?
źródło: images (2)
Pobierz

![Miliardy z dywidend wypływają z Polski. Oto gdzie trafiają pieniądze [MAPA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/22814584b3bef39cce83bfd321ce7de5a810390cbd039664253832247e50f3c3,q80.jpg)
źródło: comment_PTuLX0bTLR2I5lm5m1cpiuId4Y3KI2Xv.jpg
Pobierzja chcę taki plakat
słaba rozdzielczość, ciekawym czy dałoby się to na wektory przerobić
spoko :)
dzięki :D ogarne jakąś drukarnię w okolicy i powieszę sobie w robocie chyba :D
a no koszulka też niezły pomysł :D
Komentarz usunięty przez moderatora
@sspiderr: To ja Mircy! Do celów prywatnych drukujcie na czym tylko chcecie! Komercyjnie już nie - nie zarabiajcie na tym. Zarównowno ja jak i Leszke nie wyrażamy na to zgody! Udostępnienie Wam wieczorem wektory! Osobiście wrzuciłem to początkowo w innym schemacie kolorów, inny Mirek je przerobił ( ͡° ͜ʖ ͡°)