Wpis z mikrobloga

Dodaję tutaj ofertę która jest też na #programowanie

Szukam Programisty wymiatacza w PHP który chciał by dołączyć do naszego teamu za ~50k euro rocznie. Zainteresowani pisać. Miejsce pracy Berlin.

#webdev
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vandzior: Nasz projekt skierowany jest do firm, sprzedawców na Amazon, eBay itp. którzy chcą uzyskać wsparcie finansowe w postaci kredytu. Bank potrzebuje na to sporo czasu a nasza platforma wykonuje zadanie w kilka minut. Wygląda to tak że rejestrujesz się dodajesz swoje konto np. Amazon, informacje o koncie bankowym a my z naszej strony łączymy się z wieloma innymi web serwisami w celu sprawdzenia ciebie i twojego biznesu (w zależności
  • Odpowiedz
@Vandzior: Wyślij CV zobaczę co mogę zrobić. Szukam programistów na różnym poziomie. Skype: NumbroHome innych też zapraszam do tego samego. Jeśli nie ten projekt to inny ja współpracuje z kilkoma firmami.
  • Odpowiedz
@ppawel: Nie ja o tym decyduje. Jak na razie wszystko działa. Tak naprawdę komunikacja z bankiem nie jest największą częścią systemu. Znacznie więcej kodu odpowiada za komunikacje z różnymi API do oceny kredytobiorcy jego firmy itd.
  • Odpowiedz