Wpis z mikrobloga

@sorek: Ależ tam nie miało być agresji :) Serio. To że się niepochlebnie wypowiadam na temat religii jako takiej to u mnie normalne. Nie przepadam z nia a w szczególności kościół katolicki w życiu dał mi w kość.

Nikogo nie atakowałem a wręcz wytłumaczyłem swoje racja i poglądy.
  • Odpowiedz
@blubi_su: Od razu obraziłeś kolege @I_AM_A_FUCKING_LOSER - i po co? Też mi napsuł KK w moim życiu wiele, ale ja do tego podchodze w ten sposób - że rpzez danie mi w kość, wiele mnie nauczył, bo wiem, jak nie dać się podejść manipulacji i wiem, co ogłupia. Ale mam najlepszego przyjaciela księdza i uwierz - szanuje go, mimo tego, że nie zgadamy się w 99% - szanuje to,
  • Odpowiedz
@sorek: No to masz więcej zrozumienia odemnie. Dla mnie klecha z zasady jest oszustem. Nie mam do nich szacunku. Wiedzą o tym że wybrali w życiu drogę na skróty. Wiedzą że oszukują ludzi i wiedzą że ich egzystencja sprowadza się do okłamywania i brania za to pieniędzy.

A i mirka nie obraziłem, a przynajmniej nie mogę znaleźć gdzie. O katotaliba chodzi? A to tak zwyczajowo przyjąłem ostatnimi czasy, bardzo mi
  • Odpowiedz
@blubi_su: Widzisz, droga była kiedyś prosta - to się zgodze.. Ale nawet nie wyobrażasz sobie ile wyżeczeń musi taki klecha teraz podjąć by się wykształcić ;) Dasz rade przeżyć 5 lat seminarium nie robiąc tego co lubisz? Nie ruchając? N---------c filozofie, historie kościoła, łacine, hebrajski i inne? Uwierz mi, to nie jest proste.. Ja po części go podziwiam ;) Ale wiem, ze jest to człowiek który nie oszukuje - wiem
  • Odpowiedz