Aktywne Wpisy

agiller +546
Pamiętajcie mirki i mirabelki, jeśli będziecie chcieli pokazać dzieciom jak turlać się ze sporej górki to sprawdźcie czy po drodze nie ma jeżyn. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Właśnie czekam na tomograf gałki ocznej bo kolec mi przejechał po niej. :D Krwi z rozcięcia było tyle że 2 paczki chusteczek poszły a kurtka do prania. Suma summarum córki w płacz i boją się podejść zamiast śmiać się jak stary
źródło: 26437
Pobierz
Ciameq +179
Witajcie Mircy. Piszę ku przestrodze. Dziś w stojące auto mojego taty przydzwonił gość. Gdy usłyszał, że tata nie chce się "dogadać" tylko wzywa policję to uciekł z miejsca zdarzenia. Szczęście, że tata od razu jak wysiadł zrobił zdjęcie tablicy. Mając cały czas telefon w ręku zdążył zrobić również zdjęcie jak tamten odjeżdża w "siwą" dal. Okazuje się, że jak ktoś nie ucieka od razu to nie znaczy, że zaraz nie zacznie... W
źródło: IMG_3582
Pobierz

CZEMU JA JEJ NIE ZGŁOSIŁEM ;______;
BTW. @joookub: Jakim sposobem nie jesteś już bordo? o.o
http://www.wykop.pl/wpis/9621758/poprzez-blogoslawienstwo-nadane-mi-przez-janoosh-i/
Mi się podoba bycie zielonką, bo nick fajnie wygląda. Ale znowu dyskryminacja zielonek... Rzycie rzycie jest nobelon (╥﹏╥)
Dopiero usiadłem przy komputerze od rana.
Na razie tl;dr poza samym wpisem. Mogę jeszcze dać kandydatury?
>CTRL+F
Chyba Nekojiru-so nie oglądałaś...
źródło: comment_KF3YyRQQSkobFa3SMr51JnPzA7odIv39.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_sit7MJ7Vj9P92W8NJbd0YKS124EVKJBE.jpg
Pobierz