p.....a konto usunięte 19.09.2014, 12:20:14 2 + Hej Miraski.Czy jest tu ktoś kto mógłby ocenić rozplanowanie moich nawyków żywieniowych/treningowych?Pokaż spoiler 1. Jeść 4-5 posiłków dziennie. Jeść powoli, starannie przeżuwając każdy kęs.Pokaż spoiler 2. Jeść na/w małych naczyniach.Pokaż spoiler 3. Po ostatnim posiłku odczekać 2-3 godziny ze snem.Pokaż spoiler 4. Posiłki/płyny spożywać jak najczęściej na ciepło.Pokaż spoiler 5. Wypijać szklankę wody co godzinę.Pokaż spoiler 6. Uzupełniać suplementami.Pokaż spoiler 7. Często myć zęby. Pokaż spoiler 8. Codziennie ćwiczyć (pilates) i co drugi dzień naprzemiennie (bieganie, ćwiczenia na partie).Pokaż spoiler 9. Nie jeść z innych powodów niż z głodu.Pokaż spoiler 10. Jeść mniej-więcej o równych porach.Pokaż spoiler 11. Jeść tylko zdrowo.Pokaż spoiler 12. Podczas jedzenia skupiać się tylko na nim.Pokaż spoiler 13. Stale chodzić wyprostowana i z wciągniętym brzuchem i tyłkiem (wzmacnia ich mięśnie).Pokaż spoiler Przed posiłkami:Pokaż spoiler 1. Pić na czczo kawę, zieloną herbatę i wodę z cytryną. Pokaż spoiler 2. Pić ciepłą wodę 10 minut przed posiłkiem.Pokaż spoiler Między posiłkami:Pokaż spoiler 1. Zajmować jamę ustną (kostki lodu).Pokaż spoiler 2. Pić herbaty/bulion. Pokaż spoiler#parodiavszaburzeniaodzywiania <- Zapraszam do obserwowania tagu, w którym co jakiś czas piszę o moich zmaganiach z bulimią i otyłością. #cwiczenia #dieta #odchudzanie #zaburzeniaodzywiania #chorobypsychiczne Wołam też #mirkokoksy i #biegajzwykopem
The_Qwerty The_Qwerty 19.09.2014, 19:16:46 0 + @parodiaczlowieka: co ja zobaczylem?PW mnie. Jestem po gastronomiku = miałem dietetykę. Pytania do mnie proszę.
Czy jest tu ktoś kto mógłby ocenić rozplanowanie moich nawyków żywieniowych/treningowych?
1. Jeść 4-5 posiłków dziennie. Jeść powoli, starannie przeżuwając każdy kęs.
2. Jeść na/w małych naczyniach.
3. Po ostatnim posiłku odczekać 2-3 godziny ze snem.
4. Posiłki/płyny spożywać jak najczęściej na ciepło.
5. Wypijać szklankę wody co godzinę.
6. Uzupełniać suplementami.
7. Często myć zęby.
8. Codziennie ćwiczyć (pilates) i co drugi dzień naprzemiennie (bieganie, ćwiczenia na partie).
9. Nie jeść z innych powodów niż z głodu.
10. Jeść mniej-więcej o równych porach.
11. Jeść tylko zdrowo.
12. Podczas jedzenia skupiać się tylko na nim.
13. Stale chodzić wyprostowana i z wciągniętym brzuchem i tyłkiem (wzmacnia ich mięśnie).
Przed posiłkami:
1. Pić na czczo kawę, zieloną herbatę i wodę z cytryną.
2. Pić ciepłą wodę 10 minut przed posiłkiem.
Między posiłkami:
1. Zajmować jamę ustną (kostki lodu).
2. Pić herbaty/bulion.
#parodiavszaburzeniaodzywiania <- Zapraszam do obserwowania tagu, w którym co jakiś czas piszę o moich zmaganiach z bulimią i otyłością.
#cwiczenia #dieta #odchudzanie #zaburzeniaodzywiania #chorobypsychiczne
Wołam też #mirkokoksy i #biegajzwykopem
PW mnie. Jestem po gastronomiku = miałem dietetykę. Pytania do mnie proszę.