Wpis z mikrobloga

http://fairpumps.net/blockchain-pumps/

Mireczki spekulujemy coś dzisiaj na jakiegoś konkretnego coina? Jak się ładnie zgadamy to możemy ładnie wygrać :) ja osobiście proponuję QUID cena 1000% za kilka BTC :D

Albo jakieś wykopowe głosowanie na waluty poniżej volumenu 0.1 BTC skazane już na stratę ;)

#kryptowaluty
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Xardasim: jak patrzyłem na poprzednie pumpy, to lubiły się powtarzać - np shibe dwa razy pod rząd. Spekulanci którzy nie wykorzystali wczoraj w pełni pumpa na flex mogą chcieć dziś podejść drugi raz. Wydaje mi się, że waluty które wczoraj miały najwięcej głosów powtórzą się dziś. Oczywiście mogły to być boty i halucynacje z niedożywienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Xardasim: > after voting every 5 min COINBOT removes weak performing coins from pool, until one coin stays.

skoro po skończeniu głosowania to ja to "weak performing" rozumiem jako ruch na giełdzie, raczej wolumen niż zmiana ceny, albo jedno i drugie.
  • Odpowiedz
@qkiz_xt: flex ma volumen 12 BTC i cena po wczorajszym dumpie z 70 do 20 siedzi stabilnie przy 40, to taki troche pewniak ale czy da zarobić? Shibe ma volumen 0,5 BTC i cenkę 10-13 ale gdyby siadło to przy pompie lecisz to the moon. Nie powiem ci co wygra pompę bo gdybym to wiedział to nie siedziałbym na wykopie tylko na hawajach.
  • Odpowiedz