Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dynamiczny_Edek: jak kiedys patrzylem to byl tylko insta bez railjumpow... gdybys byl nadal chetny to moge czasem znalezc chwilke na pogranie :D kiedys baaaaarfzo duzo w to gralem....gdy jeszcze czlowiek posiadal tyle czasu wolnego w zyciu :d
  • Odpowiedz
  • 0
@FATHER_TIME no ja też tłukłem w to niemiłosiernie. Jumpy już są, więc powinieneś coś znaleźć na pewno. Chyba, że serwery już są puste. Ja na razie tłukę w Ring of Elysium i dokańczam wieśka 3. Ale jak mi się odmieni to na pewno dam znać. ;-)
  • Odpowiedz
@FATHER_TIME: Gierka jest całkiem spoko, jest darmowa, w porównaniu do Pubga więcej się dzieje, mniej sili się na realizm, mniej się czeka na mecz. Jako dzikus piwniczanin rzadko gram z obcymi z ludźmi z neta. ;) Aktualnie maksymalna ilość osób, która może grać w jednym teamie to 4 i zazwyczaj udaje się nam ze znajomymi w tylu zebrać, ale jakbyś już zaczął grać to daj znać. ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dynamiczny_Edek: zainteresuje sie tematem :-) dzieki za info! Kazdy kiedys byl piwniczaninem, nie kazdy natomiast ma odwage zeby podazac ta szlachetna droga :) To postaram sie znalezc czas bo chcialbym sie czasem odmozdzyc :D a w pubg to wlasnie brakowalo mi teamu, bo myslalem o streamowaniu kiedys, ale strasznie slaby w bubg jestem bo mechanika gry mi przeszkadza (calkiem inaczej niz quake, ja wole gry gdzie refleks ma duze znaczenie).
  • Odpowiedz