Żal mi was ATEIŚCI. Nie jestem jakiś tam zagorzalym katolikiem, czasem chodzę do kościoła czasem nie, ale jak czytałem w gorących, że któraś matka tłumaczyła dziecku, że "ludzie nie wykształceni wymyślili sobie takiego Pana żeby im ułatwil ich brak odpowiedzi na naukę" to aż mi jej żal. Ateizm to dla mnie opieranie się prawdzie która oni doskonale znają. Żaden ateista mi nie wytłumaczył swoją nauką fizyka i chemia JAK TO WSZYSTKO POWSTALO.
@sznytykosmity: Nie, nie było tak, że jeden organizm był zupełnie ślepy, a jego potmstwo już widziało w pełnych kolorach. Na początku (tak mi się wydaje, nie jestem biologiem) bardzo prymitywne oko służyło jedynie do wykrywania obecności światła i dopiero stopniowo rozwijało się i zaczęło pozwalać na dostrzeganie kształtów, rozróżnianie barw. Ptaki poczatkowo jedynie podlatywały, podobnie jak obecnie kury, ale bardzo powoli ten lot-skok wydłużał się, aż dotarł do stadium pełnego
@deck: Ty naprawdę jesteś upośledzony z tymi obrazkami i filmikami :) hahaha pismo obrazkowe :) Nie umiesz w prostych słowach samemu wytłumaczyć, ze linkujesz do filmików dla ćwierćinteligentów.
Przykład Russell o Bogu.. z 59!!! okresu największej nagonki na KK od czasów rewolucji francuskiej i ateistów bolszewickich lat 20.
#religia #oswiadczenie #bekazpodludzi #gorzkiezale #ateisci
@deck: ?
Przykład Russell o Bogu.. z 59!!! okresu największej nagonki na KK od czasów rewolucji francuskiej i ateistów bolszewickich lat 20.
Ale
Poza tym nie wyjaśnia to z czym się nie zgadzasz.
Dodatkowo widać, ze mam rację co do kopiuj wklej. pewnie masz gotową liste do wklejania :) Nic poza tym nie umiesz. Czytac chociaż potrafisz?