Aktywne Wpisy
harrame +1264
prosze panstwa, konrad berkowicz zesral sie o to, ze burmistrz miasta ma w swoim biurze flage swojego miasta.
#bekazkonfederacji
#bekazkonfederacji
źródło: obraz
Pobierz
Aqua_Tofana +31
Dlaczego już nikt na wykopie nie narzeka na zakaz handlu w niedzielę? Tyle tu było łzawych historii o powrotach z delegacji, pustej lodówce itp. już wam nie przeszkadza zakaz handlu?
#pytaniedoeksperta #zakazhandlu
#pytaniedoeksperta #zakazhandlu

Tak to tu tylko zostawie( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_RfI0IYBiEGDn78Xo22353mLD9KHb5VdU.jpg
Pobierz@marcin-: Czy żeby powiedzieć że nasza repra nie umie grać w piłkę muszę mieć za sobą karierę w Bundeslidze?
@but_cejrowskiego: Nie, ale nasza "repra" gra w pewnym sensie dla ciebie, wiec masz prawo miec wobec niej oczekiwania. Skad kto wzial pieniadze, pod warunkiem ze wzial je z legalnych zrodel, to nie twoja sprawa, chyba ze mozesz sam zaprezentowac jak latwo zdobyc fortune od zera.
Ponadto pamiętajmy, że wiele fortun w ogóle jest dziedziczonych.
@lerner: Jeżeli są równe a nie równiejsze to skoro szansę równe mają od niedawna to trzeba być idiotą, żeby uważać, że nagle salfmadewoman będzie tyle samo co salfmademan'ów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Buffet urodził się w 1930r. Druga wojna światowa niby pokazała, że kobiety mogą pracować tak samo jak mężczyźni ale po wojnie większość wróciła do domu, ustępując w pracy miejsca mężczyzną wracającym z wojny. Nie wiem czy
@robobot3000: bzdura, nie gram na gitarze jak Carlos Santana, ale nie mam zamiaru tolerować rzempolenia pod moim oknem.
@lerner: Wracasz do punktu wyjsca, dokladnie o tym wspomnialem w reszcie mojego komentarza. Rzempolenie pod oknem moze ci przeszkadzac, wiec masz prawo go nie tolerowac. Nie rozumiem w jaki sposob fakt, ze kobieta ma pieniadze, ci przeszkadza i dlaczego boldupisz o to, skad je wziela.
Komentarz usunięty przez autora
@lerner: no chyba jedna nie. Chyba, że nie uważałem w szkole i na świecie istniało sporo
@nieradka: Nawet nie wiesz jak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@ziemniaczana_krolewna: i dlatego 99,9% kobiet dostaje wściekłości macicy gdy tylko usłyszy słowo "intercyza" od swojego partnera?