Aktywne Wpisy

rales +160
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na

Kryspin013 +93
Kiedy twoją jedyną cechą osobowości jest błona dziewicza...
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
źródło: b8bcIyR4HL5HVAC-
Pobierz

Tak to tu tylko zostawie( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_RfI0IYBiEGDn78Xo22353mLD9KHb5VdU.jpg
Pobierzźródło: comment_emdrms2ovFZTjSb6BXfPRkLSb5djj1Qb.jpg
PobierzPs. Co do postu wyzej - to tak nie dziala. Sam Berlusconi ma zasądzone 20 tys euro elimentow miesiecznie dla swojej malzonki ktore sa od czapy. U nas na Wykopie to samo mial chyba Slawek ktory musial placic zonie ktora nic nie wniosla majatkiem. Polskie prawo i wiekszosc Europejskiego gnoji mezcznyzn przy rozwodach i to jest problem. REALNY problem.
A co do działalności gospodarczej, zauważyłam że w Polsce kobiety sporo interesów rozkręcają, ale najczęściej jednoosobowych albo małych firm.
@ziemniaczana_krolewna: Nie ma różnicy prawnej pod tym względem, są różnice w orzecznictwie, wynikające nie z prawa, ale z decyzji sędziego.
@ziemniaczana_krolewna: No i dobrze. Jest mniej miliarderek dlatego, że kobiety ogólnie nie mają ciągot do tego typu rzeczy. Taka powinna być linia obrony, a nie "bo jesteśmy ciemiężone przez mężczyzn".
Mówisz o alimentach tak?
@mateusz_ocet:
czeski błąd ci się wkradł
@MaxiimumR:
bo czasami nie siedzą w domu, dostają sporo o potem jeszcze łupią jak wikingowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@klonpvv: oj tam łupią, są "przedsiębiorcze" i pomysłowe. W świecie biznesu nikt nie jest uczciwy to czemu i kobiety by nie mogły szybko się dorobić?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rzadko kiedy facet zarabia mniej, chyba, że żul.