Aktywne Wpisy
korell +27
Mam 28 lat i od dłuższego czasu myślę o przebranżowieniu się do jakiegoś normalnego zawodu, mam już dość pracy z patusami. Od dziecka interesuje się komputerami, instalowałem gry z crackiem, zawsze lubiłem kombinować, pomagałem wszystkim ciotkom z komputerem. Gdy było trzeba to konfigurowałem routery, a w liceum wymiatałem z excela, później studia i praca w kołchozie. Oczywiście znam dobrze angielski i mam A2 z niemieckiego, od czego zacząć naukę, żeby znaleźć jakąś

uncle_freddie +56
Każdy Mundial to święto piłki, ale jak myślę, że za rok czeka nas ta hamburgerowa udręka z tandetnym guwnoshow, niepunktualnością i przesuwaniem godzin meczów i możliwymi stypami na trybunach, to odechciewa mi się wszystkiego
#mecz
#mecz

Tak to tu tylko zostawie( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_RfI0IYBiEGDn78Xo22353mLD9KHb5VdU.jpg
Pobierz@WlasciwosciBetonu: no właśnie, ale ile takich jałowych dyskusji tu się odbywa? Masa, też mnie one nudzą ale jakiś standard trzymajmy.
@sasekk: każdy z którym się nie zgadza i jest napisany przez faceta.
@jantarka: jesteś za głupia żeby wskazać jeden konkretny komentarz?
@jantarka: wiążę je do kranu w kuchni ( ͡° ͜ʖ ͡°) w sumie ciebie też powinienem, przynajmniej nie musiałbym czytać tej piany.
@jantarka: dalej nie tyczy się to moich komentarzy.
Ludzie nauczcie się używać odpowiedzi do konkretnej osoby(╥﹏╥)
@sasekk: Kto CO napisał? Ty jesteś autorem wpisu, komentarzy nie czytałem.
@sometwo: to współczuję ci towarzystwa, może ja obracam się w innym bo 100% moich koleżanek (jedne w związkach, inne nie) stara się sama osiągnąć coś w życiu, mieć dobrą pracę, fajne życie i nie potrzebują do tego kasiastego faceta. Ja
źródło: comment_GQygBCTWMzIdiMe8WsAwmSoWHb3IXndP.jpg
Pobierz@lerner: jeżeli nie przyjmujemy założenia, że kobiety to nadludzie czekający tylko na szansę to wychodzi na to, że 50 lat to mało. Nie mam absolutnej pewności ale matki Gates'a Slim'a i
nie umiej odpowiedzieć na argument, wrzuć smieszny obrazek i odwracaj kota ogonem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_dRu7twDg2iW2eTr6CveKEp5I9vjnXpwU.jpg
Pobierz