Wpis z mikrobloga

bo kobiety rzadziej zabierają się za tworzenie czegoś ryzykownego, co może przynieść dość duży zysk.

@WlasciwosciBetonu: no właśnie, ale ile takich jałowych dyskusji tu się odbywa? Masa, też mnie one nudzą ale jakiś standard trzymajmy.
  • Odpowiedz
@BillHickok: No chyba nie tylko praw wyborczych. Jeszcze do niedawna kobieta miała tylko utrzymywać dom i rodzić dzieci, jak się na tym fortuny dorobić to ja nie wiem.

@sometwo: to współczuję ci towarzystwa, może ja obracam się w innym bo 100% moich koleżanek (jedne w związkach, inne nie) stara się sama osiągnąć coś w życiu, mieć dobrą pracę, fajne życie i nie potrzebują do tego kasiastego faceta. Ja
  • Odpowiedz
Uprzedzając skomlenie że pół wieku to mało: Carlos Slim Helu, Warren Buffet i Bill Gates w tyle czasu stali sie najbogatszymi ludźmi na planecie, widocznie to nie czas jest tu problemem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@lerner: jeżeli nie przyjmujemy założenia, że kobiety to nadludzie czekający tylko na szansę to wychodzi na to, że 50 lat to mało. Nie mam absolutnej pewności ale matki Gates'a Slim'a i
  • Odpowiedz