Aktywne Wpisy

Metodzik +88
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Eternights za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 68/100, Userscore: 7.7/10
🔥 Eternights za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 68/100, Userscore: 7.7/10

Technick20 +338

mały update: w takiej formie, jak to aktualnie robiłem nie chcę tego kontynuować. Co nie znaczy, że projekt przepadł ;) po prostu chcę to zrobić porządniej i nie robić takich długich tutoriali, które można skrócić z 10 minut do 2-3.
Dam znać pewnie jakoś do miesiąca, może za dwa, jak ruszy znowu coś. :) Aktualnie za dużo się u mnie w pracy dzieje, bym solidnie mógł robić tutoriale, a nie lubię bylejakości.
Dobra informacja: materiał na YT dalej będzie dostępny również po polsku. Stwierdziłem, że jednak jest to fajna nisza. Jakoś zniosę ten hejt rodaków ;) trudno.
Planuję rozkręcić kanał na YT o programowaniu. Taki jeden z moich celów na 2015. Aktualnie jako test nagrałem parę filmików o gamedevie. Bez żadnej edycji, sporo błędów się wkradło ;) , ot na dziko, by sprawdzić czy ludzie oglądają: https://www.youtube.com/user/JavaDevMatt/about jak na bardzo mały wkład pracy 100 subów uznaję za proof of concept i chcę spróbować monetyzować taki kanał.
Coś podobnego jak robi
@biczek: nie mam pojęcia. Takich danych nie mam. Mam za to dane, że z 114 abonentów mojego kanału, aż 3 to kobiety! ;)
Co do danych to mnie strasznie ciekawią ;P Kumpel prowadzi kurs z programowania gier, ale on to delikatny przegryw jest i u niego wiem jak to wygląda ;)
Wg mnie droga do gamedevu wygląda całkiem inaczej niż to
Co do danych to mnie strasznie ciekawią ;P Kumpel prowadzi kurs z programowania gier, ale on to delikatny przegryw jest i u niego wiem jak to wygląda ;)
Wg mnie droga do gamedevu wygląda całkiem inaczej niż to