Wpis z mikrobloga

@proofd12:

Nie wiem może superface hunter? taki co n--------a w ryj cały czas? Nie lubię tej klasy to ci nie pomogę za wiele

spróbować możesz, ale loatheb jest teraz grany bardzo często, a ta karta zagrana w dobrym momencie może s--------ć całą grę dla miracla. Ale to nadal bardzo silny deck
  • Odpowiedz
@proofd12: Grając hunterem w zeszłym sezonie na 13 gier z rogalami wygrałem 11, a jedną przegrałem przez mój błąd. Biorąc pod uwagę ilość hunterów w mecie uważam to za wielce ryzykowne.
  • Odpowiedz
@proofd12: Gram i miracle i ostatnio hantera. Karty z naxxa mozesz zastapić dowolną bestią ale nie zastąpią Ci bestie efektu jaki dają karty naxxa chyba ze nie chcesz grac tylko mad scientista. Miracle w ostatnim meta raporcie rzuciło mi sie ze ma 80% win jak dobrze ogarniesz a z naxxa ma tylko loatheba i faktem jest ze moze ona zepsuc grę ale nie jest to regułą czy za kazdym razem
  • Odpowiedz
@dariot: A że nie jest racja mój błąd. Nie zmienia o faktu że ja ze swoim miracle bez edwina i skilla robilem ok z 65% zwycięstw ale fakt w tym sezonie gorzej szło wiec wybralem to co wszyscy. :P
  • Odpowiedz
@dariot: A no właśnie bo zależy kto gdzie mierzy ja nie mam czasu i ochoty wbijac rankingu i tak wbije do np 14 i potem trzeba tak co kawalek isc cofasz sie i do porzodu dlatego nie kręci mnie granie rankedów ale do 10 dało by rade miracle myślę ale potem to juz albo top albo coś ciężkiego jak control warrior albo handlock choć nie wiem jak one mają się
  • Odpowiedz