Aktywne Wpisy

PachneImbirem +163
Daję znać, że żyję. ☺️
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego

annlupin +34
dzisiaj to se chyba jakiś serial obejrze pod te ponczki i herbatka do tego a co uwas

![[VIDEO] Pitbulle zaatakowały mężczyzne na joggingu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/754358884ce4c8c91e0f330a0b115d61f106edb910b927f290d83725a9b25a29,q80.jpg)
źródło: comment_r3nfnec8dkRhsiFvYbss9bCGNX1QbEHQ.jpg
Pobierzźródło: comment_D4rc7nEx98EERkKWnLPU0YjYcFOg94ik.jpg
PobierzCzy może imponuje Ci to że będziesz korporacyjnym szczurem robiącym na ten wieżowiec?
Następnie sam podał przykład człowieka, który przyjechał z Laosu bodajże i mieszkał pod schodami, grał na ulicy i zbierał pieniądze, ktoś go zauważył i zatrudnił do grania w restauracji, a po jakimś czasie ten sam człowiek w
Mam nadzieje że będziesz konsekwentny przez całe swoje życie w takim poglądzie.
Do kogo i jakiej nienawiści?
Ja nie mam z tym problemu, praca nie konieczie musi byc przyjemna, liczy sie to co robisz i kim jestes po niej.
Komentarz usunięty przez autora
Przecież to jest bajka wciskana na zasadzie - będzie super bo mi sie tak wydaje.
Co na to fakty historyczne? Historia poucza nas że przeżywały przedsiębiostwa najbardizej "dojące" pracowników bo miał najwiekszy zysk a potem łączyły się w monopole i powstawał kapitalizm monopolistyczny i dojenie konsumenta.