Aktywne Wpisy
memforis +5
Murański... Spoczywaj w pokoju. Bo ćpać #narkotyki to trzeba umić i mieć rozum. Sam ostatnio miałem kminę czy aby na pewno nie przesadzam z lajnami mefa co godzinę, mimo że słyszałem historię że ludzie robią po kilka gram na dwóch przez noc i nic im nie jest, ale jak zawsze zależy od tematu i organizmu. Po długim detoksie jedna mała weszła zajebiście i czułem się nieziemsko, ale kolejne już były tylko utratą
Tasde +14
Pytanie mam, czemu cały czas panuje przeświadczenie, że Murański miał depresję i zmarł jakby popełniając samobójstwa a nie to, że był po prostu uzależniony i się zaćpał co po odwyku jest dość łatwe?
#famemma
#famemma
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jestem brzydalem. Może nie takim, którego foto kładzie się obok cukiernicy, ale piękny nie jestem. Taki brzydal nienachalny.
Nie myślę o tym codziennie. Tylko takie akcje, jak ta dzisiaj w #biedronka mi to uświadamiają.
Poczułem się dziś gorzej, niż ta dziewczyna, która przechodzi obok budowy pełnej #januszepodrywu. Ale nie ta kolorowa Karina, którą komplementują gwizdem, tylko ta szara Ania, która idzie za nią i którą Janusze totalnie ignorują.
Jestem drugi do płacenia przy kasie, oprócz mnie w biedronce tylko kasjerka(5/10), koleś przede mną(7/10) i moja kiełbasa na grilla(8/10) na taśmie. Koleś płaci za swoje zakupy i poszedł. Kasjerka odprowadza go wzrokiem . Skanuje moja kiełbasę i mówi do mnie podniecona:
Eh.
#humor #heheszki #jakklamietoniechmniekulebija #podrywajzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
Pewnie nawet nie zadajesz sobie sprawy ile rozowych sie za Toba oglada.
patrząc na tą, co leżała na taśmie...
@iluvatarek: no to broda mocne 8/10, co ty tam od siebie chcesz.
Komentarz usunięty przez autora
@Ford_van_Toch: @iluvatarek: Włąśnie.
O co tu chodzi? ;o