Wpis z mikrobloga

Dlaczego #reddit jest lepszy od wykopu?

Na #askreddit jest temat o facetach, którzy zostali zgwałceni przez kobiety. Ludzie dzielą się przemyśleniami, pomagają sobie wzajemnie, wrzucają linki do stron organizacji, u których można ubiegać się o pomoc. Wyobrażacie sobie coś takiego na wykopie?

ja p------ę dziewczyna go przeruchała jaki przegryw xDDDDDDDD

;___; a mnie to żadna nie chce kijem dotknąć #tfwnogf

stary i jeszcze narzekasz? ja marzę o czymś takim
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TripleSec: ale zapominasz że na #reddit takie komentarze sa minusowane i spadają na sam dół/są usuwane przez moderatorów subreddita, natomiast pomocne posty i mizianie się po kutasach dostają strzałki w górę i superupvote'y aka reddit geld
  • Odpowiedz
@ri7h: Koleżanka mi kiedyś opowiadała że leczyła wódą swojego "przyjaciela" który został zgwałcony przez faceta. Gościu poszedł na imprezę, urwał mu się film i obudził się w parku gdy jakiś gościu robił mu loda.
  • Odpowiedz
@TripleSec: Pewnie jesteś świadomy, że liczba osób zgwałconych przez kobietę na wykopie i na reddicie jest różna na korzyść reddita ze względu na mniejszą liczbę użytkowników tutaj. Nie można mieć wszystkiego.
  • Odpowiedz
ale zapominasz że na #reddit takie komentarze sa minusowane i spadają na sam dół/są usuwane przez moderatorów subreddita, natomiast pomocne posty i mizianie się po kutasach dostają strzałki w górę i superupvote'y aka reddit geld

@szybkiekonto: No właśnie. A na wypoke.pl są plusowane do oporu.
  • Odpowiedz