Wpis z mikrobloga

-Mamo, no weź no.

-Nie. Skrócę Ci te spodnie bo będzie brzydko wyglądało.

-No nie skracaj, będę je podwijał i będzie ok.

-Zobaczysz skrócę je będzie lepiej, jeszcze mi za to podziękujesz.

-Może przestaniesz się wtrącać w moje życie?!

-A może weź w końcu #!$%@? z tego domu?! 34 lata i tylko siedzisz cały czas przy tym #!$%@? komputerze! I jeszcze praca za minimalną! Tak twoim zdaniem wygląda życie? #!$%@? chrupek od 15 do 24 bez odchodzenia od kompa? #!$%@? nieudacznik. Moje koleżanki już dawno mają wnuki, a ty jedyny raz kiedy byłeś w kobiecie to we mnie przed porodem! Wstydzę się Ciebie, słyszysz!

-No dobra, to skróć jednak te spodnie.

źródło #sadistic #coolstory albo #sadstory #tfwnogf
  • 17
@tarius: Mojej ciotce chyba pasuje, że żyję podobnie tylko, że bez pracy i nawet nie planuję w życiu pracować nawet godzinę.

Pasuje jej bo oprócz niej ktoś inny ma nudne i #!$%@? życie i może się dowartościować ale ja mam ogólnie #!$%@?, pogram sobie w gry i #!$%@? i w żadne problemy się nie wplątam.

Jeśli istnieje reinkarnacja to może w następnym życiu sobie pożyję bardziej "hardkorowo"(a może zreinkarnuję się w
@StinkyWinky: W której części? z tą reinkarnacją to taka mała nadzieja, pewnie nie istnieje nic po śmierci ale jeśli istnieje to mam nadzieję, że nie obudzę się w Kambodży, no chyba, że ten kraj kiedyś bogaty był to ok, mógłbym jakimś królem zostać.