Aktywne Wpisy
wykopranger +47
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
BasTajpan +416
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
#gorzkiezale #oswiadczenie #bekazpodludzi
Wykop chciał się otworzyć na cały świat, wiec tak to wygląda, że nie ma sprecyzowanej grupy odbiorców, ani tematyki, hajs musie
Jak już wspominałem wyżej skoro ktoś pokazuje swoje zdjęcia na publicznym forum to musi się liczyć z ich oceną, krytyką, czy też nieprzychylnymi komentarzami. Każdy doskonale wie, że na wykopie przesiaduje duża populacja mężczyzn pozbawionych możliwości posiadania partnerki. Już od dawna
@Twierdziciel: Mogę się założyć o tysiąc rubli, że było to dokładnie zaplanowane. Zresztą jestem w posiadaniu dowodu.
@Aleksander_Newski: Ale pierdzielisz. Jak pojawiały się zdjęcia baby z brodą czy transa, który pobił jakiegoś bolka, to było ok, ale jak sobie dziewczyna dla żartu wrzuciła fotę z s--s-zabawką, to wielki szok, jak to kobieta lubi w dupę? Rozumiałbym jeszcze Twoje zdanie, jakby wrzuciła tę fotę z
Dlatego trochę martwi mnie ta gównoburza pod jej zdjęciem. Nie od strony norm społecznych, ale od strony zacofania społeczeństwa informacyjnego, nieumiejętności korzystania z internetu. Oczywiście, fajnie że istnieją takie uniwersalne platformy jak mirko, ale chyba lepiej
@Aleksander_Newski: mam nadzieję, że to słaby trolling