Wpis z mikrobloga

@Aleksander_Newski: Ja bardziej żenadłem z tego, jak ludzie pojechali po tej dziewczynie - to jest k---a prawdziwa żenada a nie to, że wrzuciła takie zdjęcie. Już nie wspomnę o tym, że najbardziej przeżywają to podludzie walący konia do monitora...
  • Odpowiedz
@Aleksander_Newski: Ja myślę że podzieliła się tym bo stara się być otwarta i przełamywać tabu. Dopóki nikt mi tego nie narzuca siłą w przestrzeni publicznej to niech sobie robi co chce. Pytanie, czy uznać mirko za przestrzeń publiczną, czy raczej hermetyczne forum, gdzie można dyskretnie podzielić się swoim życiem.

Wykop chciał się otworzyć na cały świat, wiec tak to wygląda, że nie ma sprecyzowanej grupy odbiorców, ani tematyki, hajs musie
  • Odpowiedz
@frikuu: Co było słabe? To Ty wiesz, że najwięcej krytykują ją ludzie walący konia przed monitorem. Zakładam, że jesteś prawdomówny, a więc z jakiegoś źródła musisz tę wiedzę posiadać...

Jak już wspominałem wyżej skoro ktoś pokazuje swoje zdjęcia na publicznym forum to musi się liczyć z ich oceną, krytyką, czy też nieprzychylnymi komentarzami. Każdy doskonale wie, że na wykopie przesiaduje duża populacja mężczyzn pozbawionych możliwości posiadania partnerki. Już od dawna
  • Odpowiedz
Na nieszczęście trafiła na bandę gimbusów, którym wyobraźnia oszalała i nie wiedzieli jak wyładować swoje "emocje" no i wyszło żenująco.

@Twierdziciel: Mogę się założyć o tysiąc rubli, że było to dokładnie zaplanowane. Zresztą jestem w posiadaniu dowodu.
  • Odpowiedz
Nie chcę żeby takie rzeczy się tu upowszechniały i psuły ten portal. Od tego są przeróżne showupy, czy inne fora o odpowiedniej tematyce.

@Aleksander_Newski: Ale pierdzielisz. Jak pojawiały się zdjęcia baby z brodą czy transa, który pobił jakiegoś bolka, to było ok, ale jak sobie dziewczyna dla żartu wrzuciła fotę z s--s-zabawką, to wielki szok, jak to kobieta lubi w dupę? Rozumiałbym jeszcze Twoje zdanie, jakby wrzuciła tę fotę z
  • Odpowiedz
@Aleksander_Newski: Być może, nie wnikam w jej motywy. Wiem tylko tyle, że plug analny można znaleźć w co drugim sklepie internetowym, a dziewczyn, które są gotowe otwarcie pochwalić się swoimi fantazjami w internecie nie brakuje.

Dlatego trochę martwi mnie ta gównoburza pod jej zdjęciem. Nie od strony norm społecznych, ale od strony zacofania społeczeństwa informacyjnego, nieumiejętności korzystania z internetu. Oczywiście, fajnie że istnieją takie uniwersalne platformy jak mirko, ale chyba lepiej
  • Odpowiedz
@frikuu: A co mnie obchodzi, ze jakaś dziewczyna lubi to robić w dupę? Przecież nie trzeba być profesorem psychologii aby dociec, że chodzi tu tylko o zebranie uwagi od zdesperowanych mężczyzn i to w tak żenującej formie. Też lubię robić to z kobietami w taki sposób, a mimo to nie mam zamiaru wrzucać tu zdjęcia każdej zużytej p----------y, którą właśnie użyłem do tego celu. A może powinienem? Też bym łamał
  • Odpowiedz
@Aleksander_Newski: C--J MNIE INTERESUJE JAKAŚ TYPIARA I AFERA WOKÓŁ NIEJ, W---------Ć Z TYM ZAŚMIECANIEM GORĄCYCH. C--J Z WASZYMI STANOWISKAMI INTERNETOWI CELEBRYCI. KAŻDY MUSI PRZEDSTAWIĆ SWOJE STANOWISKO JAK KAŻDY LEWAK I PRAWAK ODNOŚNIE RAFALALA?
  • Odpowiedz
@fledgeling: Dlaczego trolling? Zawsze myślałem, że ludzie żalący się w internecie, że w wieku 21 (był chyba nawet jeden 26 letni) nie byli jeszcze nigdy z kobietą, albo że wszystkie dziewczyny to suki, bo nie doceniają ich romantycznej duszy i wyszukanych komplementów piszą to dla żartów. Teraz zaczyna zmieniać zdanie.
  • Odpowiedz