Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +342
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
rodnekr +460
Ale tutaj dzieje się coś takiego że feelsy przeszły, zacząłem znowu ogarniać, przestałem jarać, palić fajki (nie palę dzisiaj z 18 dzień~) zacząłem też jeść mniej i przed chwilą wróciłem z 1 treningu biegania od 2 lat ;>. Niestety biegam teraz jak p---a, nie 50 minutek lajtowo na rozgrzewkę jak wcześniej, tylko (3 minuty biegania x 2 minuty marszu) Jak ktoś jest zainteresowany to planem treningowym z tej strony: http://bieganie.pl/?show=1&cat=19&id=547 #biegajzwykopem
Pierwszy raz od 2 lat ubrałem moje piękne żółte laczki do biegania (mają jakieś 70 km przebiegu XD)
Chcę ogarnąć z powrotem wszystko i znów być królem życia śmieszkiem poza kontrolo. Wszystko co od was chcę to 3 plusy na zachętę, żebym w chwilach zwątpienia myślał o was mirkusy :* I może jakieś słowa "Powodzenia"
ps. Tworzę tag #resetzycia
@Arukan:
@Arukan: no jebłem :D. Powodzenia, stary, u mnie też całe życie trwa walka z kilogramiami ;p.