Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +492
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Kurde mircy jest źle :/ Chyba zaraziłem się śmiertelną chorobą. To nie są żarty.
Wczoraj byłem na osiedlu u takiej fajnej loszki 8/10, pobzykaliśmy się, dałem jej buziaka i uciekłem do domu. Podczas drogi powrotnej, z krzaków na osiedlu wybiegł na czworaka dziki Sebix w dresie Adidasa i czapce w--------e najka. Ten chory s-------n podbiegł do mnie i ugryzł mnie w nogę :/ Dobrze, że wiem co sie w takiej sytuacji robi więc krzyknąłem do niego "Ej mordo, ale ziomeczka z osiedla będziesz gryzł?". Sebix pomyślał, że się znamy i puścił nogę. Kopsnąłem mu szluga i rozeszliśmy się do domów. Od tego incydentu minęły dwa dni i z moją nogą jest coś nie tak. Chyba wdało się zakażenie :/
http://i.imgur.com/u0vRnDq.jpg
Czy to ta straszna Sebola? Myślicie, że jak ją odetnę to pomoże?
Fajny dywan.
Komentarz usunięty przez autora
@M4lutki: TY POMYŚL O ŻONIE, CÓRCE I KARIERZE KIEROWCY MPK ZANIM ZACZNIESZ NA DZIWKI CHODZIĆ
Dobry był z Ciebie druh.
Zakażenie stuleją. Nie ma na to leku, a w zasadzie jest #rozowepaski , ale wirus ma dobry system obronny. Infekuje ci mózg i steruje tak, że nie możesz żadnej poderwać. :(
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Z dwojga złego wolę stuleje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)