No dobra. Do godziny 00:00 dnia dzisiejszego, tj. 17.08 br. zbieram plusy. Po tym czasie wstawię rozdział analityczny swojej pracy magisterskiej nt. mikrobloga. Praca została zaakceptowana przez promotora i jest już wydrukowana i czeka na swoją obronę. Z wiadomych przyczyn pozakrywałem najważniejsze dane.
W pracy opisałem m.in. takich użytkowników jak @kamdz @Oskarek89 @TadeuszSynZygmunta @powodzenia aka lipaaa, który niestety jest teraz zbanowany, a nawet @sportingkielce i wielu innych. Co do tych, którzy przyczepią się do mojego krótkiego stażu na wykopie to oświadczam, że wykop można też przeglądać nie mając konta i robiłem to od co najmniej dwóch lat zanim postanowiłem do was dołączyć i w wielu sprawach się orientuję.
@PetiBery: ja zwrócę tylko uwagę na modelowe zawarcie wpisu na mikroblogu! dostaliśmy wpis, w którym jest obiecana w dalszych wpisach kolejna treść. twórca wpisu, tworzy specjalny tag w którym każdy chętny do odczytania kolejnego wpisu, może dodać go sobie do obcerwowanych i wie, że nie pominie wpisu na który czeka. działanie takie eliminuje masę taktyków, które są uciążliwe głównie dla wpisującego. od strony techincznej 10/10.
@PetiBery: lol, a Fanf? Reddigg? Boskikwikmadrosci? Fanzonun? Platyna? Inne gwiazdy z przeszłości? O nich zapomniales :(( pamiętaj, że najpierw siedziały tu programistyczne nerdy, które pozmienjaly się w atencjuszy:pp
W pracy opisałem m.in. takich użytkowników jak @kamdz @Oskarek89 @TadeuszSynZygmunta @powodzenia aka lipaaa, który niestety jest teraz zbanowany, a nawet @sportingkielce i wielu innych. Co do tych, którzy przyczepią się do mojego krótkiego stażu na wykopie to oświadczam, że wykop można też przeglądać nie mając konta i robiłem to od co najmniej dwóch lat zanim postanowiłem do was dołączyć i w wielu sprawach się orientuję.
A zatem #zebroplusy można zacząć.
Dla chcących zaobserwować tag, na który wrzucę w/w rozdział zapraszam na #mirkomagister.
#studbaza #studia #zebrajzwykopem i wołam też #coolstory, bo w sumie żadnej pracy akademickiej o mirko jeszcze nie było.
Komentarz usunięty przez autora
@PetiBery: to już wiem co będzie o mnie xD