Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@archonik: tak niestety działają internety (,) zaczęła się moda na trolle, gimbaza dostaje nieograniczony dostęp do sieci i nie okazują szacunku innym użytkownikom. Nie wiem czy to kwestia wieku, czy wychowania, czy też może braku wytłumaczenia im w szkole na pierwszych lekcjach informatyki co to jest netykieta. Dla mnie ktoś po drugiej stronie to nie tylko nick lub numer IP, lecz żywa osoba. Niestety mało kto
  • Odpowiedz
@rss: Nie wiadomo czy to w ogóle nie jest jakiś trolling. Nie widzę sensu w blokowaniu komentarzy.

@archonik Mam nadzieję, że tak jak w tym roku, za rok też zmienisz zdanie i zrobisz inwentarkę pokoju archona '15.

• Odpowiedz
@archonik: @rss: Ten sebix ma trochę racji, co prawda nie z tym, żeby ten hajs przechlać bo to głupie, ale pokój archona wygląda jak rupieciarnia. Za dużo tego. Zbiory ładne ale to by sie nadawało do jakiegoś muzeum na wystawe, a nie na kamuflowanie w pokoju :P. Zobaczysz archon kiedyś taka sterta z pudełkami się na ciebie przewróci i umrzesz xD
  • Odpowiedz
@susi33: W pełni się z tym zgadzam. Odkąd przeprowadziłem się do mniejszego mieszkania bardzo trudno jest to jakoś sensownie rozłożyć. Nie pomaga też fakt, że odkąd ludzie wiedzą, że mam taką kolekcję, chętnie prezentują mi swoje gry i konsole.
  • Odpowiedz
@questor: W domysle mialo byc spytajcie Dema co nie wyszlo, skoro juz taki eksperyment przeprowadzal. Mi sie wydaje, ze sprawa jest dosc oczywista - nawet najwieksza gownoburza w komentarzach dziala na jego korzysc, wiec nie ma co tego zjawiska na sile ograniczac.
  • Odpowiedz